Μητροκτονία στο Αγρίνιο: Πέθανε και η γιαγιά του δολοφόνου

    Ημερομηνία:

    Τραγική κατάληξη στο φονικό της 30ής Νοεμβρίου στο Αγρίνιο, όπου ένας 35χρονος σκότωσε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τη γιαγιά του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών ΜΜΕ, η 81χρονη γιαγιά του μητροκτόνου έφυγε από τη ζωή.

    Το χρονικό του άγριου εγκλήματος

    Η δολοφονία της 57χρονης από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Αγρινίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας agrinionews.gr, στις 6:12 τα ξημερώματα της 30ης Νοεμβρίου,  η Αστυνομία δέχτηκε την κλήση από μια γυναίκα που μόλις και με τα βίας μπορούσε να μιλήσει καλώντας σε βοήθεια. Ήταν η 80χρονη γιαγιά του δράστη που καλούσε σε βοήθεια.

    Αστυνομικοί της Αμέσου Δράσεως και της Ασφάλειας έσπευσαν στο σπίτι, φώναξαν στον 34χρονο να παραδοθεί αλλά αρνήθηκε, κλειδώθηκε μέσα.

    Οι ένστολοι περικύκλωσαν το σπίτι και κάλεσαν δικαστικό λειτουργό για να εισέλθουν. Κατάλαβε ο νεαρός τον κλοιό και προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο αλλά ακινητοποιήθηκε και βρέθηκε με χειροπέδες.

    Οι αστυνομικοί εισήλθαν στο χώρο και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα, την 54χρονη νεκρή στο δωμάτιο της. Τούφες από τα μαλλιά της και αίματα σε πολλά σημεία. Ο ιατροδικαστής που κλήθηκε εκτίμησε ότι το έγκλημα έγινε από 22:00 το βράδυ έως τις 2:00 τα ξημερώματα.

    Η 80χρονη γιαγιά του δράστη έφερε τραύματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, ωστόσο κατέληξε την Κυριακή (19/12).

    Το βεβαρημένο παρελθόν του μητροκτόνου

    Είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί και η πρώτη του προτεραιότητα ήταν να πάει στο πατρικό του σπίτι και να σκοτώσει την μάνα του η οποία του είχε κάνει δύο μηνύσεις το 2015 και το 2017 για ενδοοικογενειακή βία.

    Ήταν σεσημασμένος για συμμετοχή σε ληστεία το 2012 στο Αγρίνιο και για βιασμό το 2013 στα Ιωάννινα ενώ έκανε 4 χρόνια φυλακή στον Κορυδαλλό και στη συνέχεια στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού, αφού θεωρείται πέρα από άκρως επικίνδυνο άτομο και άκρως διαταραγμένο.

    Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

    ΠΗΓΗ: in.gr

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ: Τρεις ώρες για 25 ραντεβού!

    Συνεχίζονται καθημερινά τα προβλήματα στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση μετά τις ψηφιακές αλλαγές...

    Τέλος η φωτοτυπία της ταυτότητας

    Καταργείται οριστικά η προσκόμιση του φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας...

    ΠΑΤΡΑ: Μπαίνουν χημικές τουαλέτες κατά μήκος των παρελάσεων

    Στο πλαίσιο της συνδιοργάνωσης δράσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2025...

    Γερμανία: Προσδοκίες στην Αθήνα για κοινό βηματισμό

    Την αλλαγή του πολιτικού τοπίου στη Γερμανία παρακολουθεί στενά...
    Best Shop