Μητροπολίτης Ξάνθης! Βλασφημία κατά της Πίστεως η συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, στην πόλη

    Ημερομηνία:

    Ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων με σκληρή ανακοίνωση του καταδικάζει την συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, η οποία έλαβε χώρα σε μαγαζί της Ξάνθης!

    Όπως αναφέρει ο Μητροπολίτης Ξάνθης, ενώ κάλεσε εγκαίρως στο γραφείο του τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και έστειλε μάλιστα και επιστολή στον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μ. Τσέπελη, η εκδήλωση παρόλο αυτά πραγματοποιήθηκε!

    Με απλά λόγια, επιχειρηματίες και αντιδήμαρχος πολιτισμού τον αγνόησαν παντελώς και η συναυλία πραγματοποιήθηκε κανονικά! Όλα δηλαδή στο βωμό τους χρήματος!

    Μητροπολίτης Ξάνθης! Βλασφημία κατά της Πίστεως η συναυλία των SAKIS, TOLIS +613, στην πόλη

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

    Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης και Περιθεωρίου, ενημερώνει τους πιστούς Χριστιανούς για τις ενέργειές του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. Παντελεήμονος σχετικά με την πρόσφατη  μουσική εκδήλωση των SAKIS, TOLIS +613, οι οποίοι συμμετέχουν και στο συγκρότημα Rotting Christ, που έλαβε χώρα στην επιχείρηση  «ΜΙΣΙΡΛΟΥ».

    Ο Σεβασμιώτατος εγκαίρως κάλεσε στο γραφείο τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης και ζήτησε την ματαίωση της εν λόγω εκδηλώσεως, διότι αποτελεί βλασφημία της πίστεως, και μάλιστα απέστειλε και σχετική επιστολή επι τό επισημότερον. Ἡ εκδήλωση δυστυχώς πραγματοποιήθηκε.

    Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την λύπη της  και καταδικάζει την ενέργεια. Οι εν λόγω κύριοι υιοθετούντες τίς περί Χριστού απόψεις τού συγκροτήματος αποστασιοποιούνται από την Εκκλησία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μπορούμε να καταψύξουμε το τυρί;

    Καλύτερα να αναδιατυπώσουμε το ερώτημα ως εξής: Αξίζει να...

    Ξέρετε ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ πίτσας και pinsa; (+συνταγή)

    Χαμηλή σε θερμίδες, λιπαρά, αλάτι και γλουτένη, τα τελευταία...

    Κανείς δεν γλιτώνει από την εφορία: Όταν ο «βασιλιάς του εγκλήματος» συνελήφθη για φοροδιαφυγή

    17 Οκτωβρίου 1931 Ο Αλ Καπόνε καταδικάζεται σε 11 χρόνια...

    Ξέρετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στο βούτυρο και στη μαργαρίνη;

    Βούτυρο ή μαργαρίνη; Δύο προϊόντα, που περιέχουν λιπαρά οξέα, ποιες...