ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Εκλογές στις 21 Μαϊου – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Με εισήγηση του πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη. ξεκίνησε το υπουργικό συμβούλιο το οποίο περιλαμβάνει πέντε θέματα στην ατζέντα και στο οποίο αμνακοινώθηκε  η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. 21 Μαϊου. Και οι δεύτερες αν χρειαστεί αρχές Ιουλίου.

    Δείτε live την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Φλίγκος


    Δείτε το live της ΕΡΤ

    GLEARNET

     

    Η εισαγωγική τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ευκαιρία για τον πρωθυπουργό να εξειδικεύσει περαιτέρω τις προθέσεις του ως προς το πώς εννοεί τη σύγκρουση με το «βαθύ κράτος» και ειδικά σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση στο Δημόσιο, το πλαίσιο των μετατάξεων, σε συνδυασμό και με τη Συνταγματική Αναθεώρηση, για την οποία έκανε λόγο και χθες στη Λαμία.

    Θέμα της συνεδρίασής του είναι η παρουσίαση από τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, δράσεων για τη δημόσια διοίκηση:

    α) Ερανιστικό νομοσχέδιο, β) Καθορισμός των αρμόδιων υπηρεσιών και των συγκεκριμένων ποσοτικών στόχων για την εφαρμογή του Συστήματος Κινήτρων και Ανταμοιβής Υπαλλήλων στο πλαίσιο του Ενοποιημένου Σχεδίου Κυβερνητικής Πολιτικής, γ) Ενημέρωση για τον πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού, δ) Αποτίμηση παρεμβάσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια του δημοσίου τομέα, ε) Δράσεις για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη λειτουργία του κράτους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοκ στην Δυτική Ελλάδα – Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του πρώην αυτοδιοικητικός

    Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία η τραγική είδηση ότι...

    Χοιρινό κότσι: η σωστή τεχνική για το ψήσιμό του βήμα-βήμα (+συνταγή)

    Το κότσι είναι απ’ τα πιο ενδιαφέροντα γαστρονομικά κομμάτια...

    Πάτρα – Σήμερα: Νέα προβλήματα στον Προαστιακό – Ποια δρομολόγια δεν θα γίνουν

    Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι σήμερα...

    Βρήκαμε το μεγαλύτερο πιτόγυρο, αλλά… δεν βρίσκεται στην Ελλάδα!

    Το πιτόγυρο φαίνεται πως βρίσκεται στην πρώτη θέση των...