Μητσοτάκης για απουσία Σαμαρά, Καραμανλή στη γιορτή της ΝΔ: «Εγώ το καθήκον μου το έκανα, τους κάλεσα»

Ημερομηνία:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην απουσία των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά από την αποψινή εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Ερωτηθείς σχετικά σε συνέντευξη του στο Mega, όπου πραγματοποιήθηκε στα ιστορικά γραφεία του κόμματος ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Εγώ έκανα το καθήκον μου. Τους κάλεσα προσωπικά. Από εκεί και πέρα θα επαναλάβω ότι η ημέρα σήμερα είναι αφιερωμένη όχι στους αρχηγούς, στους διατελέσαντες πρωθυπουργούς, αλλά στον απλό νεοδημοκράτη. Είναι μία ημέρα χαράς και ενότητας για την παράταξη και έτσι θα το θυμόμαστε».

Στο ερώτημα εάν θα έπρεπε επομένως όλοι να είναι παρόντες στην αποψινή εκδήλωση ο πρωθυπουργός άφησε να εννοηθεί ότι οι ψηφοφόροι θα κρίνουν τη στάση όλων και είπε: “Δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει. Εγώ το καθήκον μου το έκανα”.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καθηγήτρια ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση μαθητή στην Αυστραλία

Αντιμέτωπη με εννέα κατηγορίες για σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος...

Τι να αλλάξετε στο περπάτημα για αντοχή και δύναμη μετά τα 60 – Ποιο είναι το μυστικό

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%be%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%87/

Μελαγχολείτε μόλις χειμωνιάζει; 6 κινήσεις για καλύτερη διάθεση πριν έρθουν τα δύσκολα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b3%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%ce%bc%cf%8c%ce%bb%ce%b9%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-6-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%ae/

«Στα 42 μου έκανα ένα διάλειμμα από το γάμο μου και πήγα στη Ρώμη»

Μια γυναίκα από τις ΗΠΑ τόλμησε κάτι δύσκολο, έως...