Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη την υλοποίηση του έργου της

    Ημερομηνία:

    «Η κυβέρνηση συνεχίζει απερίσπαστη την υλοποίηση του κυβερνητικού της έργου», δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του σε εργοτάξιο του οδικού άξονα Flyover στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης όπου και επιθεώρησε την πορεία κατασκευής του έργου.

    «Η έμφαση την οποία δίνουμε στα έργα υποδομής αποτέλεσε μία από τις κεντρικές δεσμεύσεις τις οποίες δώσαμε στον λαό το 2023, όταν οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν και πάλι την ευθύνη της διακυβέρνησης χώρας. Αυτή είναι η δουλειά μας, συνεχίζουμε και αξιολογούμαστε για τη δουλειά μας καθημερινά από τους πολίτες και, βέβαια, συνολικά στο τέλος της τετραετίας, ένα τέλος το οποίο θα συμπίπτει και με την παράδοση αυτού του πολύ σημαντικού έργου», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

    Επισήμανε ότι ο Flyover θα δώσει πολύ σημαντική κυκλοφοριακή ανακούφιση στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και σημείωσε: «Είναι ένα έργο το οποίο ωριμάσαμε, δημοπρατήσαμε και υλοποιούμε.

    GLEARNET

    Είναι μία μόνο από τους πολύ σημαντικές παρεμβάσεις τις οποίες η κυβέρνηση μας έχει δρομολογήσει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Έχουμε πει ότι η έμφαση που δίνει η κυβέρνηση μας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι αδιαπραγμάτευτη».

    Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι με την ολοκλήρωση της επέκτασης του μετρό στην καλαμαριά, την προμήθεια νέων αστικών λεωφορείων και της υπόλοιπες κυκλοφοριακές παρεμβάσεις η Θεσσαλονίκη θα γίνει μία πόλη ανθρώπινη την οποία θα χαίρονται οι Θεσσαλονίκης και η τουρίστες που θα την επισκέπτονται.

    Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας είπε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ο Flyover βρίσκεται στο 20% της υλοποίησης και θα παραδοθεί τον Μάιο του 2027. Η επέκταση του Μετρό στην Καλαμαριά θα παραδοθεί το Νοέμβριο του 2025.

    Παρόντες, μεταξύ άλλων, ήταν ο υφυπουργός υποδομών Ν. Ταχιάος, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης Κ. Γκιούλεκας, η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη και ο γενικός γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ Στ. Καλαφάτης, και οι βουλευτές Δ. Κούβελας, Άννα Εθυμίου και Διαμαντής Γκολιδάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...