Μητσοτάκης: Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και καθηγητές και όχι σε μειοψηφίες που «μασκαρεύουν» τις εγκληματικές τους πράξεις με ιδεοληψίες

    Ημερομηνία:

    Σαφές μήνυμα πως τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και καθηγητές έστειλε σήμερα Κυριακή (18.05.25) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη του ανάρτηση στο Facebook, όπου αναφέρεται σε ζητήματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης.

    Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία «για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών της αιματηρής επίθεσης στη Νομική, αλλά και για την εκκένωση του κυλικείου της σχολής που τελούσε υπό κατάληψη από ομάδα ”αυτοδιαχείρισης” του χώρου».

    Στη συνέχεια συνεχάρη «και τον Πρύτανη για την άμεση ανταπόκρισή του», σημειώνοντας πως «σήμερα λίγες μέρες μόνο μετά, ο χώρος της Σχολής δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που παρουσίαζε κατά την περίοδο της κατάληψης».

    Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μία μάχη με την ανομία στα πανεπιστήμια που είναι διαρκής, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση έχει ακόμα πολλή δουλειά.

    «Τα Πανεπιστήμια ανήκουν στους φοιτητές και στους καθηγητές και όχι σε μειοψηφίες που θεωρούν ότι μπορούν να «μασκαρεύουν» τις εγκληματικές τους πράξεις με ιδεοληψίες περασμένων δεκαετιών» σημείωσε.

    Τέλος, τόνισε πως «αυτή η κατάσταση δεν μπορεί, δεν πρέπει και δεν θα γίνεται ανεκτή από κανέναν».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρήτη: Σήμερα η κηδεία του 52χρονου που δολοφονήθηκε από τον 23χρονο στα Χανιά

    Σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν...

    Πάτρα: Αυξημένη ζήτηση για καυσόξυλα – Οι τιμές αλλά και η διαθεσιμότητα

    Αυξημένο ενδιαφέρον για καυσόξυλα καταγράφεται φέτος στην Πάτρα, με...

    Πάτρα: Η Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. ζητά επικαιροποίηση από τους μετόχους της εταιρείας

    Η Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε. καλεί όλους τους μετόχους της...