Μητσοτάκης: Το μεσημέρι στο Μαξίμου αντιπροσωπεία των ενστόλων

    Ημερομηνία:

    Λίγο πριν αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για τη Σύνοδο του ΟΗΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει στη μάχη της καθημερινότητας. Ήδη χθες έσπευσε να βάλει μια νέα διάσταση στην απαγόρευση των κινητών από τα σχολεία, ανακοινώνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο ότι το επόμενο διάστημα θα μπορούν να τοποθετηθούν ειδικά lockers σε σχολεία, ο σύλλογος γονέων των οποίων το επιθυμεί, προκειμένου να αφήνουν εκεί τα παιδιά τα κινητά τους πριν το μάθημα. Ήδη, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης επεξεργάζεται τις τεχνικές παραμέτρους της εξαγγελίας του κ. Μητσοτάκη.

    Σε κάθε περίπτωση, στην κυβέρνηση βλέπουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Ένα από αυτά είναι οι αντιδράσεις των ενστόλων, μετά τις ανακοινώσεις για μια συμβολική αύξηση στα «νυχτερινά» τους. Η ΠΟΑΣΥ, ομοσπονδία των αστυνομικών, έδωσε ραντεβού το πρωί της Δευτέρας και άνοιξε πανό μπροστά στα γραφεία της ΝΔ επί της οδού Πειραιώς. Τότε, υπήρξε επαφή τους με τη γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα και δόθηκε ραντεβού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, αυτή η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το μεσημέρι, με ενδεχόμενο οι συμμετέχοντες από μεριάς ενστόλων να είναι από περισσότερους κλάδους, πέραν των αστυνομικών. Από μεριάς του Μεγάρου Μαξίμου, παρόντες θα είναι ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Γιώργος Μυλωνάκης, ενώ έχει κληθεί να συμμετάσχει και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

    proliptikes

    Από μεριάς κυβέρνησης, βεβαίως, είναι σαφές ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα, το Μέγαρο Μαξίμου όμως δεν θέλει να δώσει σήμα αδιαλλαξίας, ενώ κυβερνητικά στελέχη έχουν ξεκαθαρίσει ότι οι ένστολοι θα τύχουν και νέας ενίσχυσης την επόμενη χρονιά, εντός πλαισίου δημοσιονομικών αντοχών.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΙΑ: 3ο Πασχαλινό Παζάρι στην Πλατεία Αγίας Λαύρας

    Ο Δήμος Αιγιαλείας σας προσκαλεί στο 3ο Πασχαλινό Παζάρι...

    ΣΕΡΕΤΕ: Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία στα Ε/Γ και Ο/Γ πλοία της γραμμής Πάτρα – Ηγουμενίτσα – Ιταλία στις 2 και 3 Απρίλη

    Νίκη στον Αγώνα των Ναυτεργατών! Τα τελευταία χρόνια η επίθεση...

    Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας: Την Τετάρτη,9 Απριλίου 2025,συμμετέχουμε όλοι και όλες στην Απεργία της ΑΔΕΔΥ.Δεν πάει άλλο!

    --- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!! Η κυβέρνηση της Ν.Δ....