Mνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας και ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον Οδοντωτό

    Ημερομηνία:

    Πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 21/12/2020,  τριμερής συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων, κ. Αθανάσιου Παπαδόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Φωκίωνα Ζαϊμη  και του Διευθύνων Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, κ. Τσαλίδη Φίλλιπου.

    Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καλαβρύτων: “Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Πέτρος Αρβανίτης, Επικεφαλής Στρατηγικής, Σχεδιασμού και Επενδύσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς και ο κ. Θεόδωρος Τόλιας,, Προϊστάμενος Επιβατικών Μεταφορών.

    Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό περιβάλλον, κατατέθηκαν απόψεις, προβληματισμοί σχετικά με τη λειτουργία έως τώρα του Οδοντωτού σιδηρόδρομου καθώς και ιδέες και προτάσεις για περαιτέρω αξιοποίηση της γραμμής στο μέλλον.

    Ο κ. Τσαλίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν από το Δήμο Καλαβρύτων και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προγραμματίστηκε εκ νέου ραντεβού εντός του Ιανουαρίου, προκειμένου να υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου, Περιφέρειας και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Σκοπός του μνημονίου αυτού θα είναι η περαιτέρω τουριστική ανάδειξη του Οδοντωτού Σιδηρόδρομου, με αξιοποίηση τόσο των νέων όσο και των παλαιών συρμών του, τη συντήρηση των ιστορικών κτιρίων, τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του, την υιοθέτηση καινοτόμων υπηρεσιών για τα Ελληνικά δεδομένα των τουριστικών σιδηροδρόμων, με μακροχρόνιο στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών και τη διεύρυνση της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου”.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ο Δήμος ανακοίνωσε μέτρα για το κυκλοφοριακό! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ

    Η Δημοτική Αρχή έχοντας ως προτεραιότητα τα μέτρα ανακούφισης...

    “Δια γυμνού οφθαλμού”: Αφιέρωμα στον Γιώργο Πανουτσόπουλο

    ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΟΥΣΟΠΟΥΛΟΈνα αφιέρωμα στον σπουδαίο δημιουργό...

    Η Raissa Bellini  φορώντας μπικίνι σε παραλία της Σαντορίνης

    Η Raissa Bellini   φορώντας μπικίνι σε παραλία της Σαντορίνης

    Πάτρα: ∆ιακινούσε «µαύρο» και «µπουµ» και σε… ανήλικους

    Στα δίχτυα των αστυνοµικών της ∆ίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας...