Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι: Είναι δικαίωμα του Κατάρ να ανταποδώσει την επίθεση

    Ημερομηνία:

    Το Κατάρ, χώρα που μεσολαβεί στις έμμεσες διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς, διέψευσε κατηγορηματικά πως προειδοποιήθηκε για την επιδρομή από τις ΗΠΑ.

    Ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν αλ Θάνι δήλωσε πως είναι δικαίωμα του Κατάρ να ανταποδώσει την επίθεση. «Το εμιράτο επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ανταποδώσει αυτή την κατάφωρη επίθεση», δήλωσε.

    «Θεωρούμε πως σήμερα φθάσαμε σε σημείο καμπής. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση από όλη την περιοχή», πρόσθεσε ο ηγέτης του Κατάρ, διαβεβαιώνοντας πως η χώρα του δεν θα σταματήσει να έχει μεσολαβητικό ρόλο στον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας.

    Το κράτος του Κόλπου, που έχει εγκατεστημένη στο έδαφός του τη μεγαλύτερη στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, φιλοξενεί επίσης μέλη του πολιτικού γραφείου της Χαμάς από το 2012, με ανεπίσημες ευλογίες των ΗΠΑ.

    Βίντεο από κάμερα CCTV δείχνει την έκρηξη στη Ντόχα του Κατάρ
    Βίντεο από κάμερα CCTV δείχνει την έκρηξη στη Ντόχα του Κατάρ / REUTERS

    Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ συγκλήθηκε να συνεδριάσει εκτάκτως σήμερα για να συζητήσει την ισραηλινή επιδρομή στο Κατάρ, στις 15:00 (ώρα Νέας Υόρκης· 22:00 ώρα Ελλάδας).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι κορυφαίες χώρες για εξ αποστάσεως εργασία

    Η εργασία από το σπίτι έχει γίνει πλέον μια...

    Έρευνα Χάρβαρντ: Το αντιγηραντικό χάπι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%87%ce%ac%cf%81%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%bd%cf%84-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%b7%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%cf%87%ce%ac%cf%80/

    ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΠΕΖΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΝΑΚΑΡΗ – Τον χτύπησε οδηγός ταξί και τον εγκατέλειψε

    Tον χτύπησε ταξί στην διασταύρωση των οδών Κανακάρη και...

    Πάτρα – Οριστική απόφαση του Δήμου: Κατεδαφίζεται το παλιό κτίριο του ΟΛΠΑ – Tι συνέβη στο Δημοτικό Συμβούλιο

    Στη χθεσινή συνεδρίαση, το δηµοτικό συµβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία...