Μοντέλο του Playboy βούτηξε ολόγυμνο ανάμεσα σε καρχαρίες – Δείτε φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Το μοντέλο και ακτιβίστρια Μαρίζα Πάπεν κολύμπησε ολόγυμνη και χωρίς καμία προστασία ανάμεσα σε καρχαρίες στη Χαβάη. Όπως η ίδια δήλωσε στους δημοσιογράφους προχώρησε σε αυτή τη ριψοκίνδυνη βουτιά προκειμένου να σπάσει το ταμπού που θέλει τους καρχαρίες να είναι ανθρωποφάγοι.

    Φλίγκος

    «Ήταν η πιο γαλλήνια και όμορφη βουτιά της ζωής μου. Δεν ήξερα πως θα αντιδράσουν οι καρχαρίες, αλλά μετά από λίγο ένιωσα ασφαλής και ένιωσα την ηρεμία που αποπνέουν», είπε χαρακτηριστικά.

    Η Μαρίζα Πάπεν, μοντέλο του Playboy από το Βέλγιο, είναι γνωστή για τις τολμηρές φωτογραφίσεις της. Μάλιστα, έχει συλληφθεί από τις αρχές επειδή φωτογραφήθηκε γυμνή στο τείχος της Ιερουσαλήμ. Το 2018 φωτογραφήθηκε γυμνή μέσα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη. Για να καταφέρει να εισέλθει μέσα στο ναό, αγόρασε μία μπούρκα, όπου από μέσα ήταν γυμνή. Μόλις βρήκε την ευκαιρία, σήκωσε το ολόσωμο κάλυμμα που φορούσε και τράβηξε το στιγμιότυπο.

    ICECAP

    Ο σκοπός του μοντέλου μέσα από τις γυμνές φωτογραφίσεις, όπως η ίδια έχει πει, είναι να προωθήσει τα δικαιώματα των γυναικών και την ελευθερία έκφρασής τους.

    Δείτε τις φωτογραφίες:


    To μοντέλο στη βουτιά του συνάντησε και δελφίνια:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Λάνθιμος: Γυρίσματα σε νησί των Κυκλάδων

    Αφού το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο του Υπουργείο Πολιτισμού δεν...

    Πινακοθήκη Uffizi: Μέσα στο κορυφαίο μουσείο τέχνης του κόσμου

    Ένα από τα σημαντικότερα μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο,...

    Ο Όμιλος Σαρακάκης παρουσίασε δύο νέα στρατιωτικά οχήματα

    Στην έκθεση DEFEA η Volvo Defense σε συνεργασία με τον Όμιλο Σαρακάκη παρουσίασαν δύο παραλλαγές...