Μουκίδης για την επανεκτέλεση του «Για σένα λιώνω» από Οικονομόπουλο: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε λόγο κάπου

Ημερομηνία:

Η επανεκτέλεση του τραγουδιού «Για σένα λιώνω» του Δημήτρη Μητροπάνου από τον Νίκο Οικονομόπουλο σχολίασε ο Γιώργος Μουκίδης.

Ο συνθέτης απάντησε στα αρνητικά σχόλια που κυκλοφορούν στα social media μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσουμε λόγο κάπου… Τα social media έχουν ένα καλό και ένα κακό, ο καθένας γράφει ό,τι θέλει. Αρνούμαι να απολογηθώ σε ηλίθιους που βρήκαν βήμα να πουν κάτι. Έχω λόγο να απαντήσω σε έναν συνάδελφο που έχει άποψη, θα του απαντήσω αλλά όχι σε έναν βλάκα με ψεύτικο προφίλ. Δεν μπαίνω στη διαδικασία αυτή» τόνισε ο δημιουργός του τραγουδιού.

Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Καταδίκη ιδιοκτήτη γνωστού εκδοτικού οίκου για σεξουαλική παρενόχληση

Μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση συστηματικής παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο,...

Φιάσκο για την Τουρκία με την επένδυση του 1 δις

Σε επενδυτικό φιάσκο εξελίσσεται για την Άγκυρα η υπόθεση...

Τσάντες πολυτελείας, αρώματα και καλλυντικά από τις λεηλασίες στη Γαλλία πωλούνται μέσω Vinted και e-bay

Στην αγορά μεταχειρισμένων προϊόντων φαίνεται πως επιχειρούν να διοχετευθούν...