Μουντιάλ 2022: Η πιο σέξι οπαδός γύρισε στην Κροατία και… συνεχίζει να κολάζει τους πάντες

    Ημερομηνία:

    Τράβηξε τα βλέμματα στα γήπεδα του Κατάρ, προκαλούσε και… της άρεσε πολύ, ενώ είδε την χώρα της να φτάνει μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ.

    Ο λόγος για την Ivana Knoll, η οποία ξεχώρισε στο Μουντιάλ για την καυτή παρουσία της στις κερκίδες των γηπέδων με αποτέλεσμα να την ονομάσουν… την πιο καυτή οπαδό του Μουντιάλ. Και όχι άδικα.

    GLEARNET

    Μπορεί το Μουντιάλ να ολοκληρώθηκε, ωστόσο εκείνη δεν έχει σκοπό να τα… παρατήσει, αφού γύρισε πίσω στη βάση της και…. αποφάσιζε να συνεχίζει να κολάζει κόσμο με τις φωτογραφίες της στο instagram.

    Φλίγκος

    Στις πιο πρόσφατες φόρεσε ένα καυτό μίνι και πόζαρε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, φέρνοντας… δώρα!

    Απολαύστε την!

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τον άντρα που διασκέδασε στα μπουζούκια – «Ό,τι θέλω να ξέρετε είναι στα social media»

    Η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε...

    Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι ευχές του στο δίδυμο Στάθη-Λιβαθυνού

    Στο «Καλημέρα Ελλάδα», από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι μετά...

    ΠΑΤΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Εισαγγελέας εισηγείται θετικά για την αποφυλάκιση των δύο νεαρών του Γηροκομειού

    Θετική, σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, είναι η εισήγηση...

    Μοντέλο Πανελλαδικών για το εθνικό απολυτήριο – Οι πέντε άξονες του υπουργείου Παιδείας

    Πέντε κεντρικούς πυλώνες περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τη...