Μουντιάλ: Πάνω από 3,4 εκατομμύρια φίλαθλοι είδαν τους αγώνες στο Κατάρ

    Ημερομηνία:

    To γεμάτο από τους 88.966 φιλάθλους στάδιο Lusail, σκηνή του συναρπαστικού τελικού ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία (4-2 στα πέναλτι /3-3 στην παράταση/2-2 στην κανονική διάρκεια) ώθησε το αθροιστικό σύνολο για αυτό το Μουντιάλ σε πάνω από 3,4 εκατομμύρια φιλάθλους, παρουσιάζοντας 96,3% πληρότητα στα γήπεδα.

    Οι χώρες που επισκέφθηκαν με περισσότερους φιλάθλους το Κατάρ για το Μουντιάλ, σύμφωνα με την FIFA, ήταν οι, Σαουδική Αραβία, Ινδία, ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και το Μεξικό.

    Το Al Bidda Park στη Ντόχα, στο φεστιβάλ των φιλάθλων, είδε περισσότερους από 1,8 εκατομμύρια οπαδούς να απολαμβάνουν τηλεοπτικά τις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων.

    Σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, που εκτός από τον αλησμόνητο τελικό, για πρώτη φορά, χώρες από πέντε διαφορετικές ηπείρους προκρίθηκαν στη φάση των νοκ άουτ, με το Μαρόκο να γίνεται το πρώτο αφρικανικό ή αραβικό έθνος που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

    Υπήρξαν 20.000 εθελοντές, συμπεριλαμβανομένων 3.000 διεθνών εθελοντών από 150 διαφορετικά έθνη για να βοηθήσουν στην υποστήριξη και την υλοποίηση όλων των πτυχών του τουρνουά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Chicken Marsala: Ίσως η καλύτερη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλου

    Το Chicken Marsala είναι ένα από εκείνα τα σπάνια πιάτα, που...

    Ποιοι και γιατί χτίζουν ουρανοξύστες χωρίς παράθυρα – Δεν έχουν διαμερίσματα ή γραφεία

    Στο ανατολικό άκρο του Μέλανα Δρυμού της Γερμανίας, έξω...

    Πάτρα: To Σαββατοκύριακο 22 και 23 Νοεμβρίου το 28ο Forum Ανάπτυξης

    Το 28ο Forum Ανάπτυξης ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στις...

    Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 19/11

    Ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας “O Άγιος...