Μουρτζούκου: «Δεν φοβάμαι ότι μπορεί να κατηγορηθώ»

Ημερομηνία:

Αποκλειστικά στο Live News μίλησε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα.

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου μίλησε στο LIVE NEWS για τις εξελίξεις στην υπόθεση, για τον εμετό που έξανε ο Παναγιωτάκης αλλά και τη σχέση της με την Πόπη, τη μητέρα του παιδιού.

«Έχω αγωνία για τις εξετάσεις γιατί ακούγονται τόσα. Δεν φοβάμαι ότι μπορεί να κατηγορηθώ. Αν με κατηγορήσουν και γι’ αυτό τι να πω… Το παιδί ήπιε γάλα, δεν έκλαιγε. Πήγαμε να του δώσουμε μία κρέμα αλλά δεν την ήθελε».

Όπως είπε, το παιδί έκανε εμετό στο σπίτι.

«Όταν πήγαμε στο Κέντρο Υγείας μας είπαν να μην καθαρίσουμε τον εμετό. Δεν υπάρχει περίπτωση το παιδί να πέθανε στο σπίτι. Λίγη ώρα πιο πριν ήταν μια χαρά. Μπορεί να έφυγε και στον δρόμο».

Σε σχέση με τη σχέση της με την Πόπη ανέφερε:

«Εγώ είχα πει από την αρχή να εξεταστώ και εγώ από τη στιγμή που ήμουν στον ίδιο χώρο. Να εξεταστούν όλοι. Με την Πόπη απλώς δεν έχουμε τόσες επαφές όσες είχαμε. Δεν ξέρω αν με υποψιάζεται, δεν μπορώ να μπω μέσα στο κεφάλι της».

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ: Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Παλάτος

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την απώλεια του Γιάννη Παλάτου, ενός...

ΒΡΗΚΑΝ ΛΥΣΗ: Κατεδαφίζεται το κτίριο στην οδό Γερμανού

Τον δρόμο για την κατεδάφιση του καμένου διατηρητέου κτιρίου...

Όσα έδειξε ένας αγιασμός στο καφενείο της Βουλής

Τυπικώς, από χθες, ολοκληρώθηκε η περίοδος της αυγουστιάτικης ανάπαυλας...