Mουσουλμάνος κατακρεούργησε με τσεκούρι τον Εβραίο γείτονά του στη Γαλλία!

Ημερομηνία:

Στη Γαλλία, ένας μουσουλμάνος δολοφόνησε βάναυσα τον Εβραίο γείτονά του, η οικογένεια του οποίου ζει στο Be’er Sheva.

Ο δολοφόνος παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την πρώτη του εκδοχή, σκότωσε τον γείτονά του επειδή του χρωστούσε εκατό ευρώ και δεν του τα επέστρεψε. Η δεύτερη εκδοχή είναι ότι διέπραξε εθνικό έγκλημα.

Ο μουσουλμάνος έσπασε το κρανίο του θύματός του με τσεκούρι και έκαψε το πρόσωπό του, ώστε να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

Η στυγερή δολοφονία διαπράχθηκε στις 20 Αυγούστου. Οι πληροφορίες έφτασαν μόλις τώρα στο “Εθνικό Γραφείο Επαγρύπνησης κατά του Αντισημιτισμού”, το οποίο συλλέγει πληροφορίες για αντισημιτικά περιστατικά.

Σύμφωνα με τον δολοφόνο, μοιραζόταν ένα διαμέρισμα με το θύμα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Iερέας έβαλε φωτιά στο σπίτι της πρώην συζύγου του στα Χανιά – «Με καθοδηγούσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ»

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου κάθεται, έξι χρόνια...

DSRB: Ελλάδα και Τουρκία στη νέα «αμυντική τράπεζα» – Στόχος η λειτουργία το 2027

Την ίδρυση μιας νέας πολυμερούς τράπεζας για τη χρηματοδότηση...

SwitzGroup για Bread Factory: «Να μη χαθεί μια υγιής δραστηριότητα»

Την άρση της δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών εταιρειών 9 καταστημάτων...