Μπάιντεν: To αργότερο στις 19 Απριλίου κάθε ενήλικας άνω των 18 ετών θα μπορεί να εμβολιάζεται

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι πάνω από το 80% των δασκάλων και του εκπαιδευτικού προσωπικού έχει λάβει τουλάχιστον μια δόση εμβολίου κατά της νόσου Covid-19, σημειώνοντας ωστόσο ότι οι παραλλαγές του κορωνοϊού εξαπλώνονται και δημιουργούν αύξηση των κρουσμάτων.

    «Δεν βρισκόμαστε στη γραμμή τερματισμού. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε. Είμαστε ακόμα σε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου», τόνισε ο Μπάιντεν σε μια εκδήλωση του Λευκού Οίκου.

    Πρόσθεσε ότι το αργότερο στις 19 Απριλίου, κάθε ενήλικας ηλικίας 18 ετών και άνω θα έχει τη δυνατότητα να εμβολιαστεί.

    «Δεν υπάρχουν πλέον συγκεχυμένοι κανόνες», είπε ο ένοικος του Λευκού Οίκου, συμπληρώνοντας πως μειώνεται ο αριθμός των ανθρώπων που είναι διστακτικοί να εμβολιαστούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σία Αναγνωστοπούλου: “Συνεχιζόμενη εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων στη Δυτική Αχαΐα”

    Σε ενημερωτικό δελτίο τύπου από το γραφείο της  Βουλευτού...

    Μεσσήνη: Εριξε βενζίνη και έκαψε περιπολικά έξω από το Αστυνομικό Τμήμα

    Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη στη Μεσσήνη το βράδυ της Κυριακής 30.11.2025,...

    Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη  Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Αρχηγό ΓΕΑ Δημοσθένη Γρηγοριάδη

    Τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη,...

    Η IKEA φέρνει και φέτος τη μαγεία των γιορτών στο σπίτι με το ανανεωμένο Advent Calendar

    Η IKEA, εταιρεία του Ομίλου Fourlis, καλωσορίζει και φέτος...