“Μπάλλος”: Τι λέει η γυναίκα με το… κανό που έγινε viral στον πλημμυρισμένο Κολωνό

    Ημερομηνία:

    Σοβαρά προβλήματα προκάλεσαν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που έπληξαν χθες όλη την Αττική. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έφερε ο “Μπάλλος” είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, καταστήματα και δρόμοι. Κάτοικοι και επιχειρηματίες στον Κολωνό, μία περιοχή που επλήγη από τη σφοδρή νεροποντή, βρίσκονται σε απόγνωση.

    Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

    Είναι ενδεικτικές οι εικόνες μίας γυναίκας που έκανε… κανό στους πλημμυρισμένους δρόμους του Κολωνού.

    Η κυρία Θεανώ διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Όπως αναφέρει, το κατάστημα καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε η δυνατή βροχή. Το νερό μέσα στην επιχείρησή της, έφτασε το μισό μέτρο.

    ICECAP

    Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

    “Έχει καταστραφεί η επιχείρησή μου, έχουν καταστραφεί σπίτια και άλλες επιχειρήσεις και θέλουμε εδώ και τώρα, άμεση λύση”, λέει η γυναίκα στην κάμερα του Alpha.

    Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν χθες με το πέρασμα του “Μπάλλου”, είπε πως “ήταν πάρα πολύ δυνατή η βροχή, αν έβρεχε μισή ώρα ακόμα θα είχαμε και θύματα. Στη δική μου επιχείρηση το νερό είχε φτάσει το μισό μέτρο μέσα, με δύο αντλίες βγάζαμε νερά”.

    Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

    Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

    Κολωνός κανό - κακοκαιρία "Μπάλλος"

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Stranglers: Γιορτάζουν μισό αιώνα ιστορίας με συναυλία στο Ηρώδειο!

    Οι διάσημοι Βρετανοί Stranglers επιστρέφουν στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου, με...

    Εφιαλτική είναι καθημερινά, σχεδόν, η εικόνα που επικρατεί στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας

    Εφιαλτική είναι καθημερινά, σχεδόν, η εικόνα που επικρατεί στους κεντρικούς...

    Μέσα στο 2026 η ολοκλήρωση της εργολαβίας Ροδοδάφνη-Ρίο

    Με ταχείς ρυθμούς και με στόχο η νέα διπλή...

    «Ιδιαίτερα» με μαθήτρια σε ξενοδοχείο! Νέες αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση του προφυλακισμένου καθηγητή Φυσικής στον Αλιμο

    Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 52χρονου καθηγητή Φυσικής, ο...