Μπαμπάς ο γενικός αρχηγός του Αρη Πατρών

    Ημερομηνία:

    Μια ακόμα ευχάριστη είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με τον Μιχάλη Καταρτζόπουλο να βρίσκεται σε πελάγη ευτυχίας καθώς η σύζυγός του Ξένια Μανωλοπούλου έφερε στον κόσμο το Σάββατο ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.020 γρ.

    Ο Μιχάλης Καταρτζόπουλος είναι ο γενικός αρχηγός του Αρη Πάτρων και έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας.

    Η διοίκηση του Αρη φυσικά δεν θα μπορούσε να μην βγάλει ανακοίνωση για το νέο μέλος:

    «Ακόμη μια χαρμόσυνη είδηση για τον σύλλογο μας, η έλευση ακόμη ενός νέου μέλους, που χθες Κυριακή 30/01 είδε το πρώτο φως της ζωής και ήρθε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Άρη Πατρών.

    Ο γενικός αρχηγός μας -που κουβαλάει ένα από τα πιο βαριά ονόματα της ιστορίας της ομάδας- Μιχάλης Καταρτζόπουλος, υποδέχτηκε το πρώτο παιδί της οικογένειας, ένα αγοράκι, 3.020 γρ. που έρχεται να σκορπίσει χαρά και ευτυχία. Μιχάλη να σας ζήσει, ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έστειλαν στην θερμή γειτόνισσα σημείωμα να μην ουρλιάζει τόσο στο σεξ

    Βρετανία. Ένα ζευγάρι κάνει παθιασμένο έρωτα, αλλά η κοπέλα...

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τι θέλουμε να πετύχουμε πραγματικά με ένα φιλί

    Το φιλί σπάνια μελετάται από τις επιστήμες πέρα από...

    Πάτρα: Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου

    Eντονες διαμαρτυρίες εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παυλόκαστρου....