Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ελληνικές και ξένες εταιρείες θέλουν τα… δικαιώματα της ζωής του για ταινία

    Ημερομηνία:

    Τη ζωή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου “κυνηγάνε” ελληνικές και ξένες εταιρείες παραγωγής, προκειμένου να δημιουργήσουν ταινία για την ιστορία του.

    Η εκδίκαση της υπόθεσης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του ανθρώπου που με τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, και του σκύλου της συγκλόνισε την Ελλάδα, έχει περάσει από σαράντα κύματα. Μετά την παραίτησή του από τη διαδικασία των Πανελληνίων και τη δήλωσή του, μέσω των συνηγόρων του, ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η δίκη του στο Εφετείο, το Δικαστήριο όρισε νέους συνηγόρους για την υπεράσπισή του.

    Ο συνήγορός του, ο οποίος επίσης παραιτήθηκε από τη συνέχιση της δίκης, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου και αναφέρθηκε πως «ο εντολέας μου δεν ήταν παρών, προκειμένου να αποδεχθεί ή όχι τους δικηγόρους που του όρισε το κράτος, κάτι το οποίο είναι οξύμωρο και δημιουργεί πάρα πολλά κενά. Ο εντολέας μου, σε καμία περίπτωση, δεν θα το αποδεχθεί και θα περατωθεί τυπικά η δίκη».

    Στη συνέχεια, ανέφερε πως «εξακολουθώ να παραμένω ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Δεν υπάρχει κανένας σκοπός παραπλάνησης ή δημιουργίας εντυπώσεων. Άμα θέλαμε να το κάνουμε, θα το είχαμε κάνει. Ο εντολέας μου είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

    Στην ερώτηση του εάν υπήρχε καμία πρόταση να γίνει η ζωή του Μπάμπη Αναγωνστόπουλου ταινία ή να γραφτεί κάποιο βιβλίο για την υπόθεσή του, με τον κ. Παπαϊωαννίδη να απαντά «όχι μια και δύο προτάσεις, από ελληνικά ή ξένα μέσα, σε επίπεδο Netflix, παραγωγών του εξωτερικού ή παραγωγών από την Ευρώπη. Φυσικά, πρέπει να είναι με τη συναίνεση του εντολέα μου, αν θέλουν να γίνει πραγματικά κάτι αξιόλογο. Εξέφρασαν επιθυμία για παραχώρηση δικαιωμάτων σε κάτι έτοιμο ή για να τους δοθούν πληροφορίες παραπάνω από αυτές που είναι γνωστές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εισαγγελέας για υπερωρίες στο Νοσοκομείο Ρίου: Η μοιρασιά γινόταν σε λίγους και εκλεκτούς;

    Στον εισαγγελέα έχει παραπεμφθεί φάκελος που αφορά σε πλασματικές...

    Ντοκουμέντο: Οι φωτογραφίες που τράβηξε η 43χρονη πριν τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή

    Όχι, μόνο δήλωσε αθώα για εμπλοκή στη δολοφονία του Πολωνού, πρώην συζύγου...

    Δύο προσαγωγές για τη μεγάλη φωτιά στον Φενεό: Έκαναν εργασίες με τροχό και ηλεκτροκόλληση μέσα στο δάσος

    Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σε συνεργασία με...