Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλαδικές

    Ημερομηνία:

    Ιδιαίτερα καλή βαθμολογία πέτυχε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που έδωσε πανελλαδικές από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εκτίει την ποινή του, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

    Σύμφωνα με το Star, ο κ. Αναγνωστόπουλος συγκέντρωσε 17.800 μόρια, 3.000 μόρια περισσότερα από αυτά που χρειάζονται για να εισαχθεί στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού, όπως επιθυμούσε. Με τη συγκεκριμένη βαθμολογία μπορεί να σπουδάσει στη Νομική Σχολή στο τμήμα της Θεσσαλονίκης και στο τμήμα της Κομοτηνής.

    Ο δολοφόνος της Καρολάιν φέρεται να μην επιθυμεί να παίρνει άδειες για να παρακολουθεί μαθήματα ή να φορέσει βραχιολάκι για να δίνει τα μαθήματα στην εξεταστική. Στη φυλακή εργάζεται 8 ώρες τη μέρα.

    Να σημειωθεί ότι πέρυσι είχε προσπαθήσει να γράψει στις Πανελλαδικές , ωστόσο μετά το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας εγκατέλειψε την προσπάθεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει το νέο της κομμάτι μέσα σε… οδοντιατρείο κρατώντας εργαλεία – Δείτε βίντεο

    Το νέο της κομμάτι μέσα σε οδοντιατρείο ερμήνευσε η Άντζελα...

    Μεταναστευτικό: Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από τη Συρία – Δρομολογούνται οι πρώτες επιστροφές

    «Είσαι Σύρος, σουνίτης μουσουλμάνος, μονήρης και έχεις ανθρώπους να σε...

    ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ: Κακουργηματική δίωξη για το τροχαίο με τον ακρωτηριασμό 53χρονης στην Αχαγιά

    Αύριο Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Πατρών ο...