Μπαράζ εκρήξεων στο Κίεβο

    Ημερομηνία:

    Εκρήξεις σημειώθηκαν νωρίς σήμερα το πρωί Κυριακή στην περιοχή Σεβτσενκίβσκι της πρωτεύουσας της Ουκρανίας, όπως αναφέρει σε μήνυμά του στην εφαρμογή Telegram ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, στον πόλεμο που μαίνεται για τέσσερις και πλέον μήνες.

    Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τα αίτια των εκρήξεων αυτών ή για το αν υπάρχουν απώλειες ή έχουν προκληθεί ζημιές.

    Διαβάστε επίσης: Ουκρανία: Θα την εξαναγκάσουν σε έναν οδυνηρό συμβιβασμό – Τι λέει ο Τζόνσον
    «Ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο. Πιο λεπτομερείς πληροφορίες – αργότερα», αναφέρει ο Κλίτσκο στην ανάρτησή του.

    «Διάσωση κατοίκων και απομάκρυνσή τους από δύο κτίρια», προσθέτει ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας.

    Ιστορική πόλη
    Η ιστορική αυτή περιοχή, μια από τις κεντρικές του Κιέβου, φιλοξενεί πανεπιστήμια, εστιατόρια και αίθουσες τέχνης.

    Σύμφωνα με δημοσιογράφους του AFP, τέσσερις εκρήξεις ακούστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Κίεβο. Ένα συγκρότημα κατοικιών κοντά στο κέντρο της πόλης επλήγη, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά και να σχηματιστεί σύννεφο καπνού.

    Οι εκρήξεις σημειώθηκαν γύρω στις 06:30 (και ώρα Ελλάδος) και σύμφωνα με αυτούς δεν υπάρχουν πληροφορίες μέχρι στιγμής για πιθανές απώλειες.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ενοίκια: Τα «ψιλά γράμματα» της πληρωμής μέσω τραπεζών – Τα μυστικά και οι παγίδες

    Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εφαρμογή της υποχρεωτικής πληρωμής...

    Φωτό: Η Πατρινή που αποθεώθηκε στην Κίνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%86%cf%89%cf%84%cf%8c-%ce%b7-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b8%ce%b5%cf%8e%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%af%ce%bd/

    Μεταναστευτικό: Νέος συναγερμός και εξελίξεις – Τα ραντεβού στο Μαξίμου, η Λιβύη, η 11η Οκτωβρίου

    Νέα έξαρση στο Προσφυγικό καταγράφεται με αυξημένες ροές (ξανά) στην Κρήτη, όπου...

    Απίστευτες εικόνες στην παλιά εθνική! 1,5 ώρα το ΒΙΠΕ – Πάτρα – Σπάνε τα νεύρα των οδηγών – φωτό

    "Γολγοθάς" για χιλιάδες οδηγούς καθώς λόγω των έργων της...