Μπαρτσελόνα: λύτρωση στην εκπνοή

    Ημερομηνία:

    Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της (6-0) έδωσε η Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις, έστω κι αν αγχώθηκε για 87΄ λεπτά. Οι Καταλανοί πέρασαν νικηφόρα (3-2) από το «Benito Villamarin», με τον Τρινκάο να τους «λυτρώνει» τρία λεπτά πριν τη λήξη.

    GLEARNET
    Φλίγκος

    Με τον Μέσι στον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι… αλώνιζαν και στο 38΄ άνοιξαν το σκορ με τον Ιγκλέσιας. Ωστόσο, ο Ρόναλντ Κούμαν «αφυπνίστηκε» στην επανάληψη, πέρασε τον «ψύλο» στον αγωνιστικό χώρο στο 57΄ και δύο λεπτά αργότερα ο Μέσι ισοφάρισε σε 1-1.

    Η Μπαρτσελόνα πήρε προβάδισμα νίκης στο 68΄, μετά από αυτογκόλ του Ρουίθ, αλλά ο ίδιος εξιλεώθηκε στο 75΄, γράφοντας στον φωτεινό πίνακα το 2-2. Τελικά, οι αλλαγές του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτές που έσωσαν την παρτίδα για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Τρινκάο, ο οποίος είχε μπει αλλαγή στο 57΄ μαζί με τον Μέσι χάρισε στους Καταλανούς το «τρίποντο» στο 87΄.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λιγότερη οδοντόκρεμα, περισσότερη φύση, μωβ σταφύλια και άλλες 7 συμβουλές υγείας και ευεξίας που αξίζει να εφαρμόσετε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bb%ce%b9%ce%b3%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%bf%ce%b4%ce%bf%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%ba%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%b1-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%83%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b7-%cf%86%cf%8d/

    Πάτρα: Πένθος στην οικογένεια του Νίκου Παπαδημάτου

    Πένθος για τον πρώην βουλευτή Αχαΐας Νίκο Παπαδημάτο, καθώς...

    Ο μοναδικός τηλεφωνικός θάλαμος στην Πάτρα…!

    Ο μοναδικός τηλεφωνικός θάλαμος στην Πάτρα…! Στην συνοικία Αγίου...