Μπάσκετ: Νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, 75-64 τον Άρη

    Ημερομηνία:

    Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής την Κυριακή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, καθώς οι «ασπρόμαυροι» στο ντεμπούτο του Άρη Λυκογιάννη στον πάγκο τους, επιβλήθηκαν με 75-64 του Άρη στο κλειστό της Πυλαίας, για την 7η αγωνιστική της Basket League.

    Ένα εκρηκτικό διάστημα, από τα τέλη της πρώτης έως τα μέσα περίπου της δεύτερης περιόδου, με κορυφαίο τον Γιώργο Τσαλμπούρη, καθόρισε τη σημερινή αναμέτρηση στο «PAOK Sports Arena».

    Λεπτά στα οποία ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανέτρεψε το εις βάρος του σκηνικό, «έχτισε» διαφορά στο σκορ και έφτασε, με άνεση, στη νίκη.

    Ο Τσαλμπούρης τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους (4/6 τρίποντα), 2 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, ενώ πρώτος σκόρερ για τον Άρη ήταν ο Γιάννης Κουζέλογλου (16π., 6 ριμπ.).

    Χαρακτηριστικά του αγώνα αποτέλεσαν, επίσης, η υπεροπλία των «ασπρόμαυρων» στη ρακετά (39 με 30 τα ριμπάουντ υπέρ τους) και το δημιουργικό τους παιχνίδι (17 ασίστ, 7 κλεψίματα), με τους «κίτρινους» να έχουν 7 ασίστ και 19 λάθη.

    Τα δεκάλεπτα: 27-24, 47-35, 63-46, 75-64

    ΠΑΟΚ (Αρης Λυκογιάννης): Μπιτς 5 (1), Λοβ 7, Γκρίφιν 12 (3), Κακλαμανάκης 6, Καμπερίδης 5 (1), Κονάτε 2, Τσαλμπούρης 22 (4), Μαργαρίτης, Ιατρίδης, Παπαντωνίου 3 (1), Τέρνερ 7 (1) Μήτρου-Λονγκ 6.

    ΆΡΗΣ (Σάββας Καμπερίδης): Σούλερ 5 (1), Κουζέλογλου 16 (1), Τσάλμερς 9 (1), Ντραγκίτσεβιτς 8, Ντεκόζι 13 (1), Σταμάτης 2, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Λιτλ 11 (3).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμβούλιο Ασφαλείας: Η Ελλάδα καταδικάζει τις κατάφωρες επιθέσεις των Χούθι και ζητεί άμεση παύση της βίας – Βίντεο

    Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την Υεμένη η...

    Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Sold out Μπέζος – Δαδακαρίδης με τις «Αινιγματικές Παραλλαγές» – ΦΩΤΟ

    Το θεατρόφιλο κοινό της Πάτρας γέμισε ασφυκτικά για δύο...

    Κομισιόν: Είμαστε κοντά σε συμφωνία με τις ΗΠΑ για τους εμπορικούς δασμούς

    Η Κομισιόν αποδέχθηκε τη νέα καταληκτική ημερομηνία της 1ης Αυγούστου, παρότι...

    Η Πάτρα στο πλευρό του Ακη: Φιλανθρωπικό φιλικό στο γήπεδο της Παναχαϊκής, για την ενίσχυση του νεαρού ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής, Ακη

    Φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Γήπεδο της Παναχαϊκής ανάμεσα στους παλαίμαχους...