Μπεκατώρου: Κατονόμασε δύο νέα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον παράγοντα της ιστιοπλοΐας

Ημερομηνία:

Η Σοφία Μπεκατώρου φέρεται να κατονόμασε δυο νέα πρόσωπα, τα οποία υποστηρίζει πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης, από τον ίδιο παράγοντα της ιστιοπλοΐας, που κατηγορείται ότι βίασε την ίδια.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” του Star, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε για μια πολύ γνωστή αθλήτρια-πρωταθλήτρια, η οποία είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά με άσεμνες χειρονομίες και εκφράσεις από τον συγκεκριμένο παράγοντα, ενώ ονομάτισε και μια πολύ γνωστή δημοσιογράφο, γνωστού εκδοτικού ομίλου, που ασχολείται με το αθλητικό ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή, πριν από δυο χρόνια κατά τη διάρκεια δημόσιας εκδήλωσης, η δημοσιογράφος έπεσε θύμα του συγκεκριμένου παράγοντα, ο οποίος φέρεται να την θώπευε κάτω από το τραπέζι. Εκείνη αντιστάθηκε και του είπε “θα σου κόψω τα χέρια” κι εκείνος της απάντησε “σιγά ρε Μανιάτισσα”, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Λύθηκε μυστήριο 1.600 ετών: Ανακάλυψαν τούνελ 9 χιλιομέτρων κάτω από την Αγία Σοφία

Ο αστικός μύθος για την ύπαρξη εκτεταμένου υπόγειου περάσματος...

Κανένα εμπόδιο δεν τα σταματά: Τα 4 ζώδια που βρίσκουν πάντα λύσεις

Στη ζωή, υπάρχουν άνθρωποι που όταν όλα μοιάζουν να...

Αχαΐα: Επίδομα έως 600 ευρώ για οικογένειες σε ορεινές περιοχές – Ποια χωριά περιλαμβάνονται

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την ετήσια εισοδηματική...