Μπεν Αφλεκ: «Γείωσε» τον γιο του που ήθελε να αγοράσει πανάκριβα παπούτσια – «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις»

Ημερομηνία:

Ένα μοναδικό  περιστατικό εκτυλίχθηκε με πρωταγωνιστή τον Μπεν Αφλεκ και τον γιο του, Σάμιουελ. Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα παζάρι με παπούτσια και κάποια στιγμή ο 13χρονος βρέθηκε μαζί με τον πατέρα του μπροστά σε έναν πάγκο με συλλεκτικά παπούτσια πολύ γνωστής μάρκας. Ο μικρός Αφλεκ ενθουσιάστηκε όταν είδε δύο ζευγάρια που, όπως είπε, είναι τα αγαπημένα του. Στο ερώτημα πόσο κάνουν η απάντηση ήταν ότι κοστίζουν πάνω από 5 χιλιάδες δολάρια.

PHILOXENIA

Αυτό προκάλεσε την… άμεση παρέμβαση του Μπεν Αφλεκ, ο οποίος στεκόταν πίσω από τον γιο του και του είπε: «Έχεις πολλά γκαζόν να κουρέψεις», παραπέμποντας στον πιο συνηθισμένο τρόπο που έχουν οι έφηβοι στις ΗΠΑ, για να εξασφαλίσουν το χαρτζιλίκι τους που δεν είναι άλλος από το να κουρεύουν το γκαζόν στις αυλές είτε των σπιτιών τους είτε των γειτόνων τους.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 20, την Δευτέρα 21 και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026

ΚΗΔΕΙΑ ΤHΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝH ΜΑΣ ΑΝΝΑ ΧΗΡ. ΑΓ. ΜΠΑΣΚΟΥΤΑ  ΕΤΩΝ 88  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...

Αχαϊα: Βρήκε τον μάστορά του ο απατεώνας από γνωστό Αιγιώτη – φωτο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%87%ce%b1%cf%8a%ce%b1-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%81%ce%ac-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%8e%ce%bd%ce%b1/

Άρτα: Απάτη-μαμούθ με «υπάλληλο» του ΔΕΔΔΗΕ – Άρπαξαν χρυσαφικά άνω των 200.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Νέα τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, αυτή τη φορά...

Σε ποια στέκια σύχναζαν οι Πατρινοί τις δεκαετίες ’80 και ’90

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%ad%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%cf%83%cf%8d%cf%87%ce%bd%ce%b1%ce%b6%ce%b1%ce%bd-%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%af-%cf%84%ce%b9/