Μπεν Άφλεκ : Κάνει ντεμπούτο ως σκηνοθέτης ταινιών φαντασίας

    Ημερομηνία:

    Το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης ταινιών φαντασίας κάνει ο Μπεν Άφλεκ.

    Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ θα σκηνοθετήσει μία προσαρμογή της σειράς βιβλίων «Keeper of the Lost Cities» για την Disney, όπως επιβεβαίωσε το «The Hollywood Reporter».

     

    Η Κέιτ Γκρίτμον και ο Άφλεκ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, θα γράψουν το σενάριο, που θα βασιστεί στη σειρά βιβλίων φαντασίας της Σάνον Μέσετζερ και τα οποία επικεντρώνονται στη Σόφι, ένα 12χρονο κορίτσι με τηλεπάθεια.

    Καθώς η Σόφι αποκαλύπτει το μυστήριο πίσω από τις δυνάμεις της, ανακαλύπτει ότι δεν είναι γήινη, αλλά αντ’ αυτού προέρχεται από έναν κόσμο που υπάρχει παράλληλα με τον δικό μας.

    Ο Μάντισον Έινλεϊ θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας, για την οποία είχε γράψει πρώτο το Deadline.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Μπεν Άφλεκ σκηνοθέτησε την ταινία «Επιχείρηση: Argo» που πήρε το 2013 το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και είναι παραγωγός μίας ταινίας για την Paramount.

    Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην οθόνη στο προσωπικό αθλητικό δράμα «The Way Back».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10/12/2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ χήρα ΜΙΧ. ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ  ΕΤΩΝ 92  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...

    Συνεχής βελτίωση του 18χρονου Μάριου, που υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση ήπατος στο Τορίνο

    Ο 18χρονος Μάριος, ο οποίος πριν από τρεις εβδομάδες υποβλήθηκε...

    Πάτρα: Στη φυλακή δύο ρομά που είχαν ρημάξει την πόλη! Ελεύθεροι οι άλλοι 7! 5 ανήλικα σε αρμόδιο επιμελητή

    Ενώπιον του ανακριτή Πάτρας, βρέθηκαν σήμερα, οι 14 συλληφθέντες...

    Αχαϊα: Έμειναν με τη «χαρά»

    Έμειναν με την «χαρά», γιατί δεν τους έκατσε καλά...