Μπέος: «Θα πάω Survivor μόνο αν έρθει και ο Αλέξης Κούγιας μαζί»

    Ημερομηνία:

    Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπιασε η κάμερα του OPEN τον Αχιλλέα Μπέο και φυσικά οι δημοσιογράφοι δεν τον άφησαν να φύγει έτσι.. Ο δήμαρχος Βόλου, απάντησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο για το αν θα πάει στο Survivor, ενώ ρωτήθηκε και για τη συνάντησή του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

    «Ρε παιδιά δεν έχετε τι να κάνετε στα πρωινάδικα και ασχολείστε τώρα… Πήγαν όλα καλά στο ραντεβού με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Θα πάω Survivor μόνο αν έρθει και ο Αλέξης Κούγιας μαζί. Καλό Σαββατοκύριακο παιδιά», είπε ο Αχιλλέας Μπέος.

    Ο Αχιλλέας Μπέος πριν από μερικές μέρες μίλησε στο ΒΟΛΟΣ 98,6 FM και αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Ατζούν, αποφεύγοντας όμως να απαντήσει, στο αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Τούρκο επιχειρηματία για να αγοράσει την ομάδα του Βόλου.

    «Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα σενάρια. Σε λίγο χρονικό διάστημα, αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, θα τις μάθετε. Δείτε τη διαφορά όμως στη σοβαρότητα και στο μέγεθος. Ποιοι προσεγγίζουν το ένα σωματείο και ποιοι τα άλλα.

    Δεν θα διαψεύσω πως με τον Ατζούν και τους συνεργάτες του, δειπνήσαμε μαζί. Ήρθε με το learjet στην Αγχίαλο την Τρίτη το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί του και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδιαφέρον μου να συμμετάσχω στο επόμενο survivor (χιουμοριστικά) αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν γίνεται αλλά θα το εξετάσει γιατί θα ανέβει η θεαματικότητα.

    Το ενδιαφέρον του κ. Ατζούν για την πόλη μας είναι πολλαπλό. Ενδιαφέρεται και εξετάζει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες στην πόλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη του Βόλου κεντρίζει το ενδιαφέρον ενός επαγγελματία τέτοιου βεληνεκούς. Αυτές οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με το καλό της πόλης, δεν είναι για το προσωπικό μου συμφέρον.

    Πιστεύω πως μέρος αυτών που συζητήσαμε θα τα κάνει πράξει ο κ. Ατζούν σε μικρό χρονικό διάστημα και θα έχει ανάπτυξη η πόλη μου. Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος και αυτό εκτιμάει ο κόσμος και με εκλέγει Δήμαρχο για τρεις συνεχόμενες εκλογές».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εστία μόλυνσης το συντριβάνι στα Ψηλαλώνια – ΦΩΤΟ

    Δεν είναι μόνο που δεν λειτουργεί και είναι σε...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Τάκος με κιμά και λαχανικά

    Για τα τάκος με κιμά Προθερμαίνουμε πρώτα το φούρνο στους...

    Η τύχη των φυλών της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής

    Τον 16ο αιώνα ξεκίνησε η αποικιοκρατία της Ευρώπης στην...

    Ο σκληρός ανταγωνισμός της ελληνικής ναυτιλίας με Κίνα και Ιαπωνία

    Με τη φράση «μόνη της και όλοι τους» θα...
    Best Shop