Μπέττυ Μαγγίρα: «Τον Δημήτρη Μάζη από την Πάτρα, τον γνώρισα με προξενιό – Σταδιακά ήρθε ο έρωτας»

    Ημερομηνία:

    Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ η παρουσιάστρια η πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της έγινε μέσω του Αντώνη Βλοντάκη.

    «Ήταν προξενιό μέσω του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό και ήθελε στο διάστημα εκείνο να μας συστήσει και να μας φέρει κοντά αλλά εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενίτης ο σωστός, ο οποίος περίμενε μέχρι και έναν χρόνο μετά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

    Μιλώντας για την πρώτη γνωριμία της με τον Δημήτρη Μάζη ανέφερε: «Μας σύστησε με τον Δημήτρη, αλλά δεν έπεσε και από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση, δεν μείναμε ποτέ χώρια. Κάθε μέρα μέναμε μαζί, αν και αυτός ήταν στα νότια κι εγώ στο κέντρο της Αθήνας. Πηγαινοέρχονταν αλλά ήταν πάντα εκεί. Μέχρι και μείναμε μαζί και παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σταματήσετε να φοράτε εσώρουχα μετά το σεξ

    Θα το έχετε ακούσει, ή διαβάσει… ένα εκατομμύριο φορές:...

    Πλασματικά έτη: Δύο ταχύτητες σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα

    17Το ισχύον καθεστώς πλασματικών ετών φέρνει δύο ταχύτητες στη...

    Πρώην αθλήτρια της ενόργανης ανάμεσα στους συλληφθέντες για τις τηλεφωνικές απάτες – Ηγετικό μέλος του κυκλώματος ο αδερφός της

    Ανάμεσα στα 44 μέλη της οργάνωσης που συνελήφθησαν για τηλεφωνικές απάτες είναι και...

    Ελλάδα – Σκωτία 3-2: Νίκη για την Εθνική μετά από απίθανο ματς στο «Καραϊσκάκης»

    Η Ελλάδα προηγήθηκε 3-0, η Σκωτία απάντησε με δύο...