Μπράντ Πιτ: Η ζωή είναι ωραία μετά το διαζύγιο

    Ημερομηνία:

    “Η ζωή είναι ωραία” φέρεται να λέει ο ίδιος, σύμφωνα με το περιοδικό “People”.

    DEH myHomeGasControl

    “Ο Μπραντ Πιτ είναι χαρούμενος, που το διαζύγιο είναι πια πίσω του. Η ζωή είναι ωραία, χωρίς παράπονα. Βρίσκονται σε ένα εξαιρετικό μέρος”.

    Οκτώ χρόνια κράτησε η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο των δύο διάσημων ηθοποιών, μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε κατέληξαν σε συμφωνία.

    proliptikes

    Ο πρωταγωνιστής της “Τροίας”, του “Fightclub”, του “ο Κύριος και η Κυρία Σμιθ”, από το 2022, οπότε ξεκίνησε να βγαίνει με την εντυπωσιακή Ινές ντε Ραμόν, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του.

    Με την κοινή τους παρουσία δε, στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ της Βενετίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο, επισημοποίησαν ότι αυτή η σχέση πηγαίνει σοβαρά.

    Παράλληλα, ο Πιτ έχει εστιάσει στην αθλητική, δραματική ταινία δράσης, στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο “Formula 1”, που θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου.

    Και μπορεί το πρώην ζεύγος Τζολί – Πιτ να έλυσε τα του διαζυγίου του, δε συμβαίνει το ίδιο και για το γαλλικό οινοποιείο που κατείχαν μαζί, το Chateau Miraval, για το οποίο συνεχίζουν να βρίσκονται στις δικαστικές αίθουσες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μεταβιβάσεις ακινήτων: 15 «μυστικά» για λιγότερο φόρο

    Επιβάλλεται φόρος μεταβίβασης όταν το ακίνητο αποκτάται με χρησικτησία;...

    Μία 22χρονη έζησε τον εφιάλτη στα χέρια του ανθρώπου που ερωτεύτηκε – «Αφού τον κατήγγειλα νιώθω ελεύθερη»

    Εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας σε όλη τη...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Οι βρωμιάρηδες της Πλατείας Γεωργίου

    Απαράδεκτο γεγονός καταγγέλλουν περίοικοι και επαγγελματίες στην Πλ. Γεωργίου....

    Η Skye Sutton στο μανάβικο

    Η Skye Sutton  στο μανάβικο..