Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη φυλακή ο πρώην σύζυγός της που εισέβαλε στον γάμο της

    Ημερομηνία:

    Αναστάτωση προκλήθηκε στον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς με τον Σαμ Ασγκάρι, στις 9 Ιουνίου, όταν ο πρώην σύζυγος της, Τζέισον Αλεξάντερ, προσπάθησε να «χαλάσει» την τελετή εισβάλλοντας στον χώρο.

    Οι άνδρες της αστυνομίας τον συνέλαβαν και κατηγορήθηκε για καταπάτηση περιουσίας και βανδαλισμό.

    Το δικαστήριο της Λουιζιάνα αποφάσισε, μετά από προκαταρκτική ακρόαση, πως ο άντρας αυτός διέπραξε κακούργημα, παρά το γεγονός ότι ο δικηγόρος του ζήτησε να κατηγορηθεί για πλημμέλημα και τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να βλάψει την ποπ σταρ.

    Σημειώνεται, ότι ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου έπαιξε και το γεγονός πως έκανε το «ντου» ενώ βρισκόταν ήδη σε αναστολή με τρεις κατηγορίες για πλημμελήματα.

    Αν και η αρχική του ποινή όριζε εγγύηση 100.000 δολαρίων, τώρα ο Τζέισον Αλεξάντερ θα παραμείνει στη φυλακή έως και 5 χρόνια.

     

    TAG

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Λουκέτο έβαλαν 1.500 φούρνοι – «Διπλασιάστηκαν οι λογαριασμοί ρεύματος»

    «Οι λογαριασμοί ρεύματος έχουν διπλασιαστεί και από τα 900...

    Ακτή Ελεφαντοστού: Ιπποπόταμος βύθισε πλοιάριο – Αγνοούνται 11 επιβάτες, ανάμεσά τους και ένα βρέφος

    Αγωνία για την τύχη δεκάδων ανθρώπων που αγνοούνται μετά...

    Επιστρέφει στον Άρειο Πάγο η υπόθεση δολοφονίας της Έφης Τσιχλάκη

    Η Εισαγγελέας Εφετών κατέθεσε στον Άρειο Πάγο αίτημα αναίρεσης της απόφασης του Μεικτού...

    Επενδυτές – γίγαντες βάζουν πλώρη για Πάτρα και Κατάκολο: Στην τελική ευθεία για προσφορές

    Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την παραχώρηση...