Μπρους Γουίλις: Δημοσίευμα υπονοεί ότι η Ντέμι Μουρ μετακόμισε δίπλα του γιατί πλησιάζει το τέλος του

    Ημερομηνία:

    Η υγεία του Μπρους Γουίλις χειροτερεύει όλο και περισσότερο, καθώς παλεύει με την μετωποκροταφική άνοια. Παρόλα αυτά, ο ίδιος έχει δίπλα του την οικογένειά του, κάθε στιγμή.

    Η Ντέμι Μουρ έχει αποφασίσει να μετακομίσει κοντά στον πρώην σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, κάτι που πλέον, τα διεθνή πρακτορία βρίσκουν ανησυχητικό.

    Η ηθοποιός μετακόμισε, σύμφωνα με τη Marca, ακριβώς δίπλα στο σπίτι του Γουίλις με την Έμα Χέμινγκ. Η ιστοσελίδα επισημαίνει, ότι επικρατεί αναστάτωση με την απόφαση της Μουρ να μένει μόνιμα δίπλα του και όπως γράφει το δημοσίευμα «διεθνή  πρακτορία ισχυρίζονται ότι αυτό συνέβη ξαφνικά για να κάνει τις τελευταίες στιγμές του πρώην συζύγου της σε αυτή τη γη όσο το δυνατόν πιο ομαλές».

    willis823792

    Αναφέρουν επίσης ότι η Μουρ «έχει αποφασίσει να είναι δίπλα στον μεγάλο έρωτα της ζωής της της μέχρι το τέλος της ζωής του».

    demimoore995
    Απόσπασμα από το άρθρο της Marca αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πλησιάζει το τέλος του Μπρους Γουίλις

    Απαισιόδοξη η τελευταία ενημέρωση για την υγεία του
    Καμία πρόοδο δεν έχει σημειώσει η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του δεν ξέρει πόσος χρόνος του απομένει, όπως μεταφέρει το US Weekly.

    Πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας, είπε στο περιοδικό, ότι  η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, η πρώην γυναίκα του, Ντέμι Μουρ και τα παιδιά που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός μαζί τους, δεν λείπουν λεπτό από το πλευρό του.

    ICECAP

    Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε στο περιοδικό: «Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, οι κακές μέρες είναι πολύ περισσότερες από τις καλές. Αυτή η εξέλιξη έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του».

    Μια δεύτερη πηγή, δήλωσε ότι ολόκληρη η οικογένεια ζει ουσιαστικά κάτω από μία στέγη. «Είναι εκεί όλη την ώρα. Από τη στιγμή που διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, όλοι μαζεύτηκαν για να κρατήσει στη μνήμη του την οικογένεια και είναι εκεί για να του θυμίζουν συνεχώς, ότι τον αγαπούν. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω του. Δέχεται φροντίδα όλο το 24ωρο και μαζί του είναι πάντα ένα μέλος της οικογένειας» είπε.

    willis

    Τον Φεβρουάριο, οπότε και έγινε γνωστή η διάγνωσή του με FTD (μετοπωκροταφική άνοια)  κυκλοφόρησαν περισσότερες λεπτομέρειες για το προσδόκιμο ζωής που δίνεται κατά μέσο όρο σε όσους νοσούν από το συγκεκριμένο είδος άνοιας. Στην περίπτωση του  Γουίλις, αυτό ορίζεται, σύμφωνα με το Alzheimer’s Society, στα 6 με 8 χρόνια, ωστόσο, κάνεις δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συμβαίνει στον κάθε ασθενή, αφού κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.

    Η τελευταία του εμφάνιση
    Πρόσφατα, η  μία από τις κόρες του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, έδειξε στο Instagram για πρώτη φορά, πώς είναι ο ηθοποιός σήμερα, εν μέσω της δύσκολης «μάχης» του με την μετωποκροταφική άνοια, από την οποία και πάσχει.

    Στο κλιπ η Σκάουτ Λαρού Γουίλις, κάθεται δίπλα από τον πατέρα της, του δίνει το χέρι της και εκείνος της δίνει το δικό του. Ο Γουίλις φορά ένα μάλλινο σκουφί και ζεστά ρούχα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιδότηση ρεύματος: Ποιοι δικαιούνται έως 300.000 ευρώ ενίσχυση

    Χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από εστιατόρια και κομμωτήρια μέχρι εμπορικά...

    Η Περιφορά των Επιταφίων στη Ναύπακτο (LIVE ΒΙΝΤΕΟ)

    Ζωντανή μετάδοση από τη Ναύπακτο: https://www.youtube.com/live/eCtjUB1KuSM      

    ΠΑΤΡΑ: Ο αγώνας των παλαιμάχων – ΦΩΤΟ

    Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος...