Μύκονος: «Χορευταρού» γιαγιά… ξεσαλώνει στο μπαλκόνι της με μουσική από κορονοπάρτι

    Ημερομηνία:

    Viral έχει τις τελευταίες ώρες μια χορευταρού γιαγιά στην Μύκονο, που από το μπαλκόνι του σπιτιού της… του έδωσε και κατάλαβε.

    Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στο νησί (απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τη 1:00 και μουσικής στα μαγαζιά), δεκάδες τουρίστες έκαναν τα δικά τους.

    Συγκεκριμένα, μαζεύτηκαν στα σοκάκια της Μυκόνου, και άρχισαν να πίνουν και να χορεύουν. Η γιαγιά λοιπόν βγήκε στο μπαλκόνι της και, άρχισε να χορεύει ενώ όλα τα βλέμματα των νεαρών είχαν πέσει πάνω της αποθανατίζοντας την στιγμή.

    Φυσικά για μάσκες και αποστάσεις… ούτε λόγος, αφού ήταν ο ένας πάνω στον άλλον, με ότι σημαίνει αυτό για τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού.

    Δείτε τις εικόνες από το eviathema.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...

    Δύο αδελφές πνίγηκαν αγκαλιασμένες στο Τέξας: «Μαμά, μπαμπά σας αγαπάμε», έγραψαν στο τελευταίο τους μήνυμα

    Ραγίζει καρδιές το τελευταίο sms που έστειλαν δύο αδελφές, η 13χρονη...