Μύκονος: «Δεν έχω σχέση με τα ναρκωτικά, ήρθα για να παίξω μουσική» – Η απολογία της DJ που αφέθηκε ελεύθερη

    Ημερομηνία:

    Μαραθώνια ήταν η απολογία της γνωστής DJ που κατηγορείται, με άλλους δύο άντρες, για διακίνηση ναρκωτικών στη Μύκονο. Η ίδια, αρνήθηκε τις κατηγορίες και έπειτα από 8 ώρες, αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

    Οι περιοριστικοί όροι που επιβλήθηκαν στην DJ είναι εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση στις ελληνικές προξενικές αρχές στη Βαρσοβία.

    Το κατηγορητήριο έλεγε ότι είχαν νοικιάσει ένα σπίτι στην Ψαρού και από εκεί γίνονταν οι συνεννοήσεις για την πώληση των ναρκωτικών. Έκαναν ντελίβερι με ένα smart και μάλιστα παρέδιδαν τα ναρκωτικά σε πολυσύχναστα μέρη στη Μύκονο.

    Σε δήλωσή του ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Λυκούδης είπε: «Μετά από πολύωρη ανακριτική διαδικασία εισφέραμε το αποδεικτικό υλικό που αποδυνάμωσε κάθε ένδειξη και κάθε υπόνοια ενοχής της κατηγορούμενης. Η συμμετοχή της τελούσε σε πλήρη αναντιστοιχία με την επικοινωνιακή καταιγίδα που προηγήθηκε. Αποφασίστηκε ομοφώνως να αφεθεί ελεύθερη και να της επιβληθούν περιοριστικοί όροι».

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, η 28χρονη DJ ήταν ο λόγος της νόμιμης παραμονής των μελών πολωνικής προέλευσης, λόγω της εργασίας της και ταυτόχρονα εκτελούσε χρέη συνοδού στο βασικό μέλος της οργάνωσης προκειμένου να ελαχιστοποιούν την πιθανότητα εντοπισμού τους από τις Αρχές.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Νέα απάτη με δήθεν ατύχημα και λεία 3.000 ευρώ – Τι έκαναν οι δράστες για να πειστεί το θύμα

      Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων...

    Αγρίνιο: Ανήλικος ο δράστης της κλοπής σε φορτηγό

            Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα...

    σπιράλ: Εκδηλώσεις στην Έκθεση Δημήτρη Βούρτση

    Τρεις πολύ ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν αυτή την εβδομάδα στην...

    “Νόμος Κατσέλη” – Άρειος Πάγος: Κρίσιμη απόφαση για τον εκτοκισμό των δανείων

    Στις 27 Φεβρουαρίου εκδικάζεται στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου...
    Best Shop