Μυστική έρευνα των Αρχών για 15 θανάτους παιδιών που χειρουργήθηκαν από γνωστό καρδιοχειρουργό

    Ημερομηνία:

    Ένα απίστευτο θρίλερ με 15 θανάτους παιδιών ερευνά η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη, συγκεντρώνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες για την υπόθεση.

    Ειδικότερα, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση λαμβάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα καταθέσεις γιατρών, ιδιωτών και συγγενών των νεκρών παιδιών και άλλων, προκειμένου να φωτιστούν πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης.

    Παράλληλα, έρευνα για το περιστατικό έγινε και από επιτροπή του υπουργείου Υγείας, η οποία ωστόσο σταμάτησε στις αρχές του 2023.

    Ο ψεύτικος «Μεσσίας»

    Όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, η αρχή που ξεκίνησε την έρευνα της υπόθεσης ήταν μια έγγραφη αναφορά που έστειλαν το 2021 σε συλλόγους καρδιοπαθών, οι γονείς 15 παιδιών που χειρουργήθηκαν από συγκεκριμένο γιατρό και τα οποία έχασαν τη ζωή τους από πλημμελείς ενέργειές του, όπως αναφέρουν.

    Οι γονείς υπογραμμίζουν ότι ο επικεφαλής διευθυντής της κλινικής είναι ένας ψεύτικος «Μεσσίας».

    Όπως σημειώνουν, στα περίπου 70 χειρουργεία που πραγματοποιήθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη συγκεκριμένη κλινική, το 20% των παιδιών έχασαν τη ζωή τους και πολλά ακόμα δεν ανέκτησαν τις αισθήσεις τους ποτέ μετά την εγχείρησή τους.

    «Δεκαπέντε παιδιά που μας κάνουν να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε» προσθέτουν και αναφέρουν ότι ο γιατρός έριχνε συνεχώς αλλού τις ευθύνες για ότι συνέβη.

    Οι καρδιοχειρουργοί επισημαίνουν ότι το ποσοστό θνητότητας σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 2-4% και σε καμία περίπτωση στο 20% που φτάνει στις επεμβάσεις του συγκεκριμένου γιατρού.

    Το μυστήριο με τη ΜΚΟ

    Όπως τονίζουν οι γονείς των παιδιών, ο συγκεκριμένος χειρουργός παραπλανεί τον κόσμο με μια φιλανθρωπική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση που έχει δημιουργήσει, ενώ έχει αποχωρήσει το τελευταίο διάστημα από τα νοσοκομεία που εργαζόταν.

    Πλέον, οι αστυνομικοί εξετάζουν κάθε λεπτομέρια από τους ιατρικούς φακέλους των ασθενών που χειρούργησε ο συγκεκριμένος γιατρός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: «Αυτό που γεννιέται και πεθαίνει στο φως» στο θέατρο Act 14-15 Νοεμβρίου

    Η θεατρική ομάδα Volya παρουσιάζει την παράσταση «Αυτό που γεννιέται και πεθαίνει στο φως», μια πρωτότυπη σκηνική σύνθεση θραυσμάτων από την Εαρινή Συμφωνία και τα Ερωτικά του Γιάννη Ρίτσου. Η παράσταση εστιάζει στην αναζήτηση του έρωτα, την απώλεια και την ανθρώπινη ανάγκη για σύνδεση, μέσα από την ποιητική μουσικότητα του λόγου του ποιητή. Το άχρονο του έρωτα είναι που κάνει τους στοχασμούς και τους στίχους να μακραίνουν στο χρόνο· Το βίωμα των ανθρώπων και η σωματικότητα δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες, για να έρθει φυσικά ο ποιητικός λόγος. Τέσσερις ηθοποιοί – ο Παναγιώτης Σιγαλός, ο Γεώργιος Ταλιάνης Ζαφειρόπουλος, ο Άγγελος Κούκος και ο Γρηγόρης Πανταζής – εξερευνούν σκηνικά τη συναισθηματική έκφραση, την ευαισθησία και τα πρότυπα ανδρισμού, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αυτά διαμορφώνουν τις ερωτικές και υπαρξιακές μας σχέσεις. Η ταυτότητα της παράστασης: Θεατρική ομάδα: Volya Κείμενο: Γιάννης Ρίτσος Σκηνοθεσία...

    Μεσολόγγι: Κατέρρευσε κτίριο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις

    Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι βροχοπτώσεις που έπληξαν το Μεσολόγγι,...

    Καμίλα: Γιατί ντύθηκε στα μαύρα στη συνάντηση με τον Πάπα

    Η βασίλισσα Καμίλα έκανε μια εμφάνιση με ένα μαύρο...

    Πάτρα: Χωρίς νερό κεντρική περιοχή της πόλης

    Χωρίς νερό παραμένουν από χθες οι κάτοικοι στις οδούς...