Ν.Ε. Πατρών: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ για τον Φάνη Κουρή

    Ημερομηνία:

    Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για τον αθλητή της ΝΕΠ Φάνη Κουρή. Συγκεκριμένα σε ανάρτηση της Ναυτικής Ένωσης Πατρών αναφέρονται τα εξής:

    «Ένα ακόμα Πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων Α΄ έκανε ο Φάνης Κουρής (Παίδας Β΄) στα 100μ. πεταλούδα με 57.44 καταρρίπτοντας το προηγούμενο (57.81) που ανήκε στον ίδιο από τις 2/12/2023 στα 30α Αλεξάνδρεια, κατά τη δεύτερη ημέρα των Χειμερινών Πανελλήνιων Αγώνων Ανδρών-Γυναικών που διεξάγονται στο ΟΑΚΑ. Ακόμη είχαμε τις προκρίσεις σε δύο τελικούς Β΄ Γυναικών.

    Πρώτα από την Πεφάνη Βερόνικα (Κορασίδα) στα 100μ. ύπτιο με χρόνο 01:06.59, έπειτα από την Σκούτα Αποστολία (Νεάνιδα Β΄) στα 100μ. πεταλούδα με 01:03.84 και την τέλος ΄στο ίδιο αγώνισμα από τη Γιαννακοπούλου Παναγιώτα (Νεάνιδα) με 01:05.31.

    Επίσης έχουμε και την παρουσία του Χρυσανθακόπουλου Φώτη (Παίδας) στον Β΄τελικό των 400μ. Μικτής Ατομικής. Πολλά συγχαρητήρια στον Φάνη Κουρή και την προπονήτριά του Λίνα Μαστροπάσκουα για την επίτευξη ενός ακόμα Πανελλήνιου ρεκόρ (που ήταν και η 2η καλύτερη επίδοση στη νέα  ηλικιακή του κατηγορία) και σε όλα τα παιδιά της ομάδας για την προσπάθειά τους και την είσοδό τους σε τελικούς».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Δευτέρα ή Τρίτη το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

    H Ειρήνη Μουρτζούκου χθες τα ξημερώματα στη ΓΑ∆Α, σε...

    ΠΑΤΡΑ: Ερχονται ποινικές διώξεις κατά ιατροδικαστών;

    Οι επόμενες μέρες μέχρι την απολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου...

    ΠΑΤΡΑ: Σε αυτές τις τρεις περιοχές απαγορεύεται το κολύμπι

    Με απόφαση της ∆ιεύθυνσης ∆ημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της...

    ΠΑΤΡΑ: Το αντίο στην 6χρονη! Συγκλόνισε ο θείος και νονός: Ησουν μεγάλη μαχήτρια

    Πέπλο βαριάς οδύνης έχει σκεπάσει ολόκληρη την κοινωνία της Λακκόπετρας και...