Ν. Φαρμάκης: Υπάρχει και όραμα και σχέδιο για την Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Την τιμητική της είχε η  Ηλεία στο χθεσινό Περιφερειακό Σύμβουλιο  αφού ο επικεφαλής της παράταξης “Δυτική Ελλάδα Μπροστά”, Κώστας Σπηλιόπουλος είχε θέσει επερώτηση για τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες στην Ηλεία από τις φωτιές του Αυγούστου.

    Ο κ Σπηλιόπουλος  τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο για να κλείσει τις πληγές της και να λύσει και άλλα προβλήματα. Επίσης ότι η Ηλεία έχει υποστεί επαναλαμβανόμενες καταστροφές καθώς και ότι είναι από τις ποιο φτωχές  περιοχές της χώρας. Έθεσε δε το ερώτημα αν υπάρχει σχέδιο ανασυγκρότησης για την Ηλεία.

    “Και σχέδιο και όραμα υπάρχει” , τόνισε ο Περιφερειάρχης κ Νεκτάριος Φαρμάκης  ο οποίος μεταξύ άλλων επεσήμανε τα εξής: “Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με αριθμούς. Αριθμοί λοιπόν που ίσως  γνωρίζεται αλλά είναι χρήσιμο να επαναλαμβάνονται όχι μόνο γιατί καταδεικνύουν το μέγεθος της καταστροφής αλλά γιατί δείχνουν ότι όχι μόνο δεν ξεχνάμε αλλά αντίθεται είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε ο τόπος να γίνει καλύτερος από πριν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΣΗΕΠΗΝ: Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου η γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων

    Η χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στην Πάτρα...

    Μνημόνιο συνεργασίας από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και τους Γιατρούς του Κόσμου

    Μνημόνιο συνεργασίας με την ανθρωπιστική οργάνωση «Γιατροί του Κόσμου»,...

    Πατρινός έφυγε με 1,1 εκατομμύριο ευρώ από το καζίνο – δείτε τα επίσημα στοιχεία – Ανακοίνωση

      Ένα εκατομμύριο εκατόν εβδομήντα έξι χιλιάδες τετρακόσια ογδόντα ευρώ,...

    Δημοσκόπηση GPO: Πάνω από 8 στους 10 πολίτες δίνουν δίκιο στους αγρότες

    Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση αποτελεί το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της GPO...