Ν. Κεραμέως: Δεν υπάρχει βελτίωση χωρίς αξιολόγηση – Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών

    Ημερομηνία:

    «Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο», σχολίασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχετικά με την αντίδραση των εκπαιδευτικών στην ατομική αξιολόγηση.

    Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, η υπουργός ανέφερε ότι «χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση» και έκανε λόγο για «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει & υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας», αναφέρεται αναλυτικά στην ανάρτηση.

    Ολοκληρώθηκε η κινητοποίηση των εκπαιδευτικών

    Με σκοπό τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην ατομική αξιολόγηση, ολοκληρώθηκε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας.

    Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια, όπου νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, και ολοκληρώθηκε μπροστά από το κτήριο της Βουλης.

    Το παρών στη σημερινή κινητοποίηση έδωσε μεγάλος αριθμός δασκάλων, καθηγητών αλλά και φοιτητών.

    ΔΟΕ και ΟΛΜΕ ζητούν να «ανατραπεί η αναβίωση του επιθεωρητισμού» και τη θωράκιση της «παιδαγωγικής ελευθερίας» στην εξάσκηση του λειτουργήματός τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημογραφικό: Τα 3 σενάρια για τις γεννήσεις το 2050 και οι περιοχές της Ελλάδας που εκπέμπουν SOS, δείτε πίνακες

    Η συζήτηση για το δημογραφικό επιστρέφει με επιτακτικότητα στο δημόσιο διάλογο,...

    Αχαρνών: Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα – Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι

    Σε ένα αιματηρό καβγά κατέληξε ο αρχικός διαπληκτισμός για την προτεραιότητα ανάμεσα...

    Η Πάτρα σε οικονομικό αδιέξοδο: Μικρές επιχειρήσεις σε λουκέτο, real estate και τουρισμός δεν αρκούν

    Η οικονομική δραστηριότητα στην Πάτρα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, με...

    Επιμένει ο Πελετίδης: Στα λόγια η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε δήλωσή του στον...