Να κυρηχθεί ο δήμος Αγρινίου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Αίτημα του Δημάρχου

    Ημερομηνία:

    Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέβαλλε  αίτημα για να κηρυχθεί ο Δήμος Αγρινίου  σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν σε όλη την έκταση του Δήμου Αγρινίου.

    GLEARNET

    Ήδη,  διενεργούνται αυτοψίες τόσο από Επιτροπές Ελέγχου και Καταγραφής ζημιών  όσο και από κλιμάκια μηχανικών  της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές σε οικίες  και  υποδομές του Δήμου.

    Από αύριο, Κυριακή 17  Οκτωβρίου,  θα λειτουργεί γραφείο στην οδό Δαγκλή 25 ( τηλ.26413 60607), από τις 9.00 π.μ.  εως τις 4.00 μ.μ, όπου θα καταγράφονται τα αιτήματα των πολιτών  των οποίων οι οικίες επλήγησαν από τις πλημμύρες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Περιπέτεια υγείας για την Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αν δεν το προλάβαιναν, θα σας χαιρέταγα

    Ξαφνικό πρόβλημα υγείας για το οποίο χρειάστηκε να υποβληθεί...

    Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση για τον άντρα που διασκέδασε στα μπουζούκια – «Ό,τι θέλω να ξέρετε είναι στα social media»

    Η Ιωάννα Τούνη τοποθετήθηκε σχετικά με δημοσιεύματα που τη θέλουν σε...

    Ο Γιώργος Παπαδάκης επέστρεψε στο «Καλημέρα Ελλάδα» – Οι ευχές του στο δίδυμο Στάθη-Λιβαθυνού

    Στο «Καλημέρα Ελλάδα», από το οποίο αποχώρησε το καλοκαίρι μετά...

    ΠΑΤΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Εισαγγελέας εισηγείται θετικά για την αποφυλάκιση των δύο νεαρών του Γηροκομειού

    Θετική, σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr, είναι η εισήγηση...