«Ναι» των ειδικών στην αύξηση της χωρητικότητας στα γήπεδα από το 10% στο 50%

    Ημερομηνία:

    «Ναι» στην αύξηση χωρητικότητας στα γήπεδα και στις σχολικές εκδρομές φέρεται να λέει η Επιτροπή των Ειδικών, που συνεδρίασε σήμερα θέτοντας επί τάπητος όλα τα υπάρχοντα μέτρα αποτροπής της Covid-19.

    Όσον αφορά στα γήπεδα, οι ειδικοί δίνουν το «πράσινο φως» για να αυξηθεί η πληρότητα στο 50%.

    Επιπλέον, στο τραπέζι βρέθηκε και η διασκέδαση. Οι ειδικοί κλήθηκαν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επιτρέπονται και όρθιοι πελάτες στους κλειστούς χώρους όπου, ούτως ή άλλως, μπορούν να εισέρχονται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού.

    Αναφορικά με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, όπως έγραφε σήμερα η «Κ», οι ειδικοί εμφανίζονται αρνητικοί στη διενέργεια των καρναβαλικών παρελάσεων. Ωστόσο συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μπορούν να διενεργούνται εορταστικές εκδηλώσεις – χοροί σε κλειστούς χώρους μόνο για εμβολιασμένους.

    Ο βασικός φόβος μελών της επιτροπής για τις καρναβαλικές παρελάσεις είναι ότι γεγονότα υπερμετάδοσης, σε συνδυασμό με την κινητικότητα του πληθυσμού και τις εκδρομές των Αποκριών, θα ανατρέψουν πολύ γρήγορα την εικόνα σταθεροποίησης και πολύ αργής υποχώρησης της επιδημίας, που με κόπο έχει επιτευχθεί τον τελευταίο μήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει ένσταση αντισυνταγματικότητας για την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη

    Την κατάθεση αίτησης αντισυνταγματικότητας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του...

    Γιος πασίγνωστου Πατρινού δημοσιογράφου στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%bf%ce%b3%cf%81/

    Πάτρα – φωτό: Ετοιμη να καταρρεύσει η μάντρα στο νεκροταφείο στο Ζαβλάνι

    Σοβαρό πρόβληµα έχει προκύψει µε τη µάντρα του Α’...

    Σελινιανίτικα: Επίσημη Έναρξη του Έργου «ΚΟΙΝΩ-ΔΡΩ 50» (Φωτό)

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025, στο Δημαρχιακό Κτίριο...