Μια όμορφη και γεμάτη μηνύματα φωτογραφία ανέβασε η πρώην Αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Νάντια Ασκούνη με τον Παύλο Γερουλάνο.
Η κ. Ασκούνη είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών μετά και από τις καταγγελίες που έκανε για τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων του ΠΑΣΟΚ αλλά παραμένει σταθερά στην επικαιρότητα απο τότε που αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά, ως άτομο με δημόσιο “καθαρό” πολιτικό λόγο. Η Νάντια στις εσωκομματικές εκλογές ειχε επιλέξει να στηρίξει τον Παύλο Γερουλάνο τόσο σθεναρά, που οι “κακές γλώσσες” λένε πως ήταν και η αιτία που έχασε τις αντιδημαρχίες της, παρότι η ίδια εργάστηκε σκληρά κατά κοινή ομολογία, έναν χρόνο ειδικά στα οικονομικά, ώστε να ορθοποδήσει ο Δήμος.
Με την ίδια πολιτική σταθερότητα που την διακρίνει, η κ.Ασκούνη παραμένει στην στενή ομάδα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και απ ότι φαίνεται απ τη στάση του κ. Γερουλάνου απέναντι της, η στήριξη είναι αμοιβαία.
ΝΑΝΤΙΑ ΑΣΚΟΥΝΗ: Σέλφι με μηνύματα προς όλους…
Ημερομηνία:


