Ναρκωτικά: Η καρδούλα στο ταμπλό του αυτοκινήτου ήταν από κοκαΐνη

    Ημερομηνία:

    Πάνω από 2,5 κιλά κοκαΐνης και ποσότητα κάνναβης είχε κρύψει σε ειδική κρύπτη στο ταμπλό του οχήματος που οδηγούσε 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη στα διόδια Μαλγάρων ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

    Σε έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί στο αυτοκίνητο του 30χρονου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τρία δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 629 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

    Εξάλλου, σε έρευνα που ακολούθησε σε διαμέρισμα που διαμένει ο δράστης σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: εννιά δέματα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 841 γραμμαρίων και διαφανής μεμβράνη που χρησιμοποιούσε για την τυποποίηση των ποσοτήτων κάνναβης. Κατασχέθηκε, επίσης, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος κατά τη σύλληψή του.

    Σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, με την οποία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    κοκκαϊνη - ταμπλό αυτοκινήτου

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συνταγή για γαριδοκεφτέδες στον φούρνο

    Οτιδήποτε, περιέχει γαρίδες, είναι δημοφιλής μεζές του καλοκαιριού και άρα, η τέλεια...

    ΠΑΤΡΑ – ΤΩΡΑ: Επεισόδιο στα διόδια Αγίου Βασιλείου – ΒΓΗΚΕ ΛΟΣΤΑΡΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%cf%83%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%cf%8c%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85/

    Μοχάμεντ Σαλάχ: Η Μύκονος τον κέρδισε ξανά – Νέες εικόνες από τις καλοκαιρινές διακοπές του

    Μοχάμεντ Σαλάχ και Μύκονος πηγαίνουν μαζί τα τελευταία καλοκαίρια, με τον επιθετικό...

    Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ με φόντο τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη

    Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και σε μια σειρά από φωτογραφίες...