Ναταλία Γερμανού: Δεν ερωτεύτηκα όλους τους συντρόφους μου – Απιστούσα από ανασφάλεια

    Ημερομηνία:

    Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στην Ναταλία Αργυράκη για το podcast της, προβλήθηκε στο σημερινό (12/2) «Happy Day». Η παρουσιάστρια εξήγησε και τον λόγο που από το 2016 δεν έχει δημοσιοποιήσει ξανά κάποια σχέση της.

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Κάθε φορά που έβγαινα με έναν άνθρωπο ξέραμε ότι την επόμενη ημέρα το πρωί θα μας έπαιζαν οι εκπομπές και θα μας σχολίαζαν, άλλες φορές χαριτωμένα κι άλλες φορές λέγοντας: “Ντροπή τώρα, η 45άρα και το γκομενάκι της”».

    GLEARNET
    Σε άλλο σημείο εξομολογήθηκε πως: «Δεν τους ερωτεύτηκα όλους. Επίσης, για να σου είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν σε όλους πιστή. Δεν έχω υπάρξει σε όλες μου τις σχέσεις πιστή».

    «Τις περισσότερες φορές που απίστησα ήταν από ανασφάλεια και για να έχω το άλλοθι ότι αν τελειώσει αυτή σχέση, αν με αφήσει και φύγει, είχα κι εγώ λερωμένη τη φωλιά μου!», είπε στη συνέχεια.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Κυριακάτικο σεξ: Κάνετε μπάνιο μαζί και…

    Από όλα τα δωμάτια στο σπίτι το μπάνιο είναι...

    «Είμαι μια μητέρα που θήλαζα τον άνδρα μου» – Τώρα θέλουν και τέταρτο παιδί για να το κάνουν ξανά

    Μια γυναίκα από την Φλόριντα δημιούργησε έναν ιδιαίτερο δεσμό...

    Οι αρχαίοι Ελληνες κυκλοφορούσαν και γυμνοί

    Οι αρχαίοι Έλληνες δεν θεωρούσαν απρέπεια να κυκλοφορεί κάποιος...