Ναταλία Γερμανού: Μου γράφουν “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση”

    Ημερομηνία:

    Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια σχολίασε θέματα της επικαιρότητας ενώ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που έχει δεχθεί.

    Με αφορμή το θέμα με τον Τάσο Ξιαρχό η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχεται η ίδια στα social media, ειδικά μετά την απόφασή της να αποκαλύψει την ηλικία της.

    “Εκτός από το body shaming υπάρχει και το age shaming. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια όπως “παλιόγρια όξω από την τηλεόραση” και “τι θα γίνει με τους δεινόσαυρους”… αυτό είναι ο ηλικιακός ρατσισμός” υποστήριξε η Ναταλία Γερμανού.

    “Εγώ την ηλικία μου πια δεν την κρύβω. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να ελευθερωθώ από αυτό το πράγμα, Με το που το είπα ήταν σαν να είπα είμαι απολίθωμα του ζωολογικού κήπου. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το “γριά” είπε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κατάσχεση 550 ευρώ για κλήση… του 2002

    Η «Πολιτεία» το αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα και ήδη...

    ΠΑΤΡΑ – ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: Μυαλό δεν βάζουν!

    Σε καθημερινή βάση στέλνονται κατά μέσο όρο από την...

    Αμαλιάδα: Αποκάλυψη για τα τέσσερα νεκρά μωρά – Τι δείχνει το πόρισμα των ιστοπαθολόγων

    Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ»...