Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέγνοιαστες στιγμές στα σοκάκια της Μυκόνου με την κόρη της Χριστιάνα Μπέτα

Ημερομηνία:

Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας ταξιδεύει αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας συναυλίες η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαγεύει το κοινό με την φωνή της, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται πάντοτε οι κόρες της Ανδριάνα και Χριστιάνα.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με τη μεγάλη της κόρη Χριστιάνα και διασκέδασαν στο νησί των ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr βρέθηκε εκεί και τις απαθανάτισε σε χαλαρές στιγμές όπου περπατούσαν στα σοκάκια της Μυκόνου με αγαπημένους φίλους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φορούσε ένα τζιν με ρεβέρ, μπλούζα με ρίγες και λευκό πουκάμισο ενώ είχε τα μαλλιά της κυματιστά. Η Χριστιάνα Μπέτα επέλεξε ένα μπεζ φόρεμα, σανδάλια και σχεδόν καθόλου μακιγιάζ!

Μαζί τους βρισκόταν και ο φίλος της Ανέστης Ευαγγελόπουλος.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέγνοιαστες στιγμές στα σοκάκια της Μυκόνου με την κόρη της Χριστιάνα Μπέτα

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

ΔΕΘ: Στο επίκεντρο το πακέτο μέτρων για φόρους, τεκμήρια και νοικοκυριά

Η επερχόμενη παρουσίαση των κυβερνητικών εξαγγελιών στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από...

Ροδινή Aχαϊας: 33 χρόνια από την τραγωδία με το Canadair – Οι δύο πιλότοι που έπεσαν στη μάχη με τις φλόγες

Τριάντα τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 22 Αυγούστου, από μία...

Νίκος Οικονομόπουλος: Πανικός για μια selfie με τον τραγουδιστή στη Μύκονο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε μια μικρή απόδραση στη Μύκονο. Ο Νίκος Οικονομόπουλος συνδύασε...