Ναυάγιο στη Λέσβο: Εξιτήριο για τον μοναδικό επιζώντα του φορτηγού πλοίου «Raptor»

    Ημερομηνία:

    Στην πατρίδα του επιστρέφει σήμερα (30/11) ο 27χρονος λιπαντής, μοναδικός επιζώντας του τραγικού φορτηγού πλοίου Raptor, το οποίο την Κυριακή βυθίστηκε 4,5 μίλια δυτικά της Λέσβου, παρασέρνοντας στον θάνατο 13 ναυτικούς.

    Ο 27χρονος ναυτικός, πήρε σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο από το νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή, το απόγευμα θα μεταβεί στην Αθήνα και από κει στην Αίγυπτο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

    Φλίγκος

    Στη Μυτιλήνη ο εκπρόσωπος που έχει ορίσει η ασφαλιστική εταιρεία του πλοίου, φρόντισε για την έκδοση του διαβατηρίου και της βίζας για να μπορέσεις να ταξιδέψει, ενώ Αιγύπτιοι ψαράδες που ζουν και εργάζονται στη Μυτιλήνη τον βοήθησαν στη μετάφραση, αλλά και να βγει από το νοσοκομείο.

    Υπενθυμίζεται, ότι έχει εντοπιστεί και η σορός ενός ναύτη, η οποία επίσης θα επαναπατριστεί και θα αποδοθεί στους οικείους του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέα ομοβροντία πυραύλων από το Ιράν προς τo Ισραήλ – Πλήξαμε ιρανικές εγκαταστάσεις όπλων, λένε οι IDF

    Θα πληρώσετε υψηλό τίμημα, διαμηνύει ο Νετανιάχου στην Τεχεράνη, ενώ...

    Μακροζωία: Η απλή κίνηση που πρέπει να κάνουμε πριν σηκωθούμε από το κρεβάτι

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b6%cf%89%ce%af%ce%b1-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ae-%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%80%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Πόσες θερμίδες έχει η αγαπημένη Paloma, το δροσιστικό Aperol Spritz και το δημοφιλές Negroni;

    Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης για όλους μας...

    Επιστροφή ΦΠΑ: Αλλαγές από την 1η Ιουλίου – Τι πρέπει να γνωρίζετε

    Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο θα υποβάλλονται από...