Ναυάγιο στην Πύλο: Τη Δευτέρα στην εισαγγελία οι κατηγορούμενοι που φέρονται ως διακινητές

    Ημερομηνία:

    Στην εισαγγελία Καλαμάτας θα οδηγηθούν το πρωί της Δευτέρας 19/6 οι 9 κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που αφορά παράνομη διακίνηση παράτυπων μεταναστών πρόκληση ναυαγίου από αμέλεια και έκθεση ζωής σε κίνδυνο.

    Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες στα διεθνή ύδατα, 47 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πύλου, για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, μετά τη βύθιση του αλιευτικού σκάφους που μετέφερε παράτυπους μετανάστες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 78 άτομα και 104 να διασωθούν.

    Στις έρευνες παίρνουν μέρος μία φρεγάτα του πολεμικού ναυτικού, τρία παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του λιμενικού.

    Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μαλακάσας, έχουν οδηγηθεί 71 άτομα που διασώθηκαν από το ναυάγιο, ενώ 21 άτομα μαζί με ένα ακόμα που φέρεται ως διακινητής και φρουρείται, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας.

    Οι υπόλοιποι 8 κατηγορούμενοι που έχουν συλληφθεί ως οι διακινητές των μεταναστών παραμένουν στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλαμάτας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τάκης Παπαδόπουλος στη σύσκεψη του ΟΕΒΕΣΝΑ: “Στηρίζουμε με πράξεις την μικρομεσαία και μικρή επιχειρηματικότητα”

    Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας κ....

    Γυναικοκτονία στο Αγρίνιο: Ισόβια στον 32χρονο δολοφόνο της Δώρας – Το χρονικό του εγκλήματος

    Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 32χρονος πρώην σύντροφός...

    H motoparea αποχαιρετά τον Πατρινό Σωκράτη Καραγιάννη

    Δεν έφυγες, απλά μας προσπέρασες στην τελευταία στροφή. Θα...

    Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αυτοάνοσο νόσημα και το ενδεχόμενο αποφυλάκισης με «βραχιολάκι»

    Τις επόμενες νομικές κινήσεις της μεθοδεύει η καταδικασμένη σε...