Ναυάγιο: Στο τραπέζι το ενδεχόμενο τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο

    Ημερομηνία:

    Ανετράπη ο πολιτικός σχεδιασμός των κομμάτων, λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 79 άνθρωποι, ενώ άγνωστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων.

    Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης ακύρωσαν τις σημερινές τους εμφανίσεις και προεκλογικές ομιλίες, ενώ στο «τραπέζι» έχει μπει – σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, από τους συμμετέχοντες δημοσιογράφους και όχι από τα κόμματα – η ενδεχόμενη αναβολή του αυριανού debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, καθώς είναι βαρύ το κλίμα λόγω της τραγωδίας.

    Τριήμερο εθνικό πένθος;

    Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μάλιστα, η υπηρεσιακή κυβέρνηση της χώρας εξετάζει το ενδεχόμενο να κηρύξει τριήμερο εθνικό πένθος για το τραγικό ναυάγιο, στο οποίο εκτιμάται ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί ραγδαία.

    Να σημειωθεί, επίσης, πως είναι πιθανό τα κόμματα να αναβάλουν τις προεκλογικές τους εκδηλώσεις και για το επόμενο διήμερο – τριήμερο.

    in.gr

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Ανδρουλάκης και το κράνος

    «Είναι ώρες ευθύνης… Πέραν δηλαδή της πολιτικής κριτικής, θα...

    Σήμερα η κηδεία του Απόστολου Βεσυρόπουλου – Η επιθυμία της οικογένειας

    Στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αλεξάνδρεια της...

    EΛ.ΑΣ.: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους – Ενημερωτική δράση στη Ναυπακτία

    Με επιτυχία υλοποιήθηκε στις 20-8-2025, ενημερωτική δράση, στη Ναυπακτία,...

    Δορυφορικά δεδομένα αποκαλύπτουν: Σημαντική αύξηση θερμοκρασίας εδάφους μετά τις πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Πάτρα – ΧΑΡΤΗΣ

    Δορυφορικά δεδομένα καταδεικνύουν πως η καταστροφή δασικής βλάστησης λόγω πυρκαγιάς συνεπάγεται...