Ναυαγός βρέθηκε ζωντανός μετά από 67 μέρες (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    DIVICO

    O Μιχαήλ Πιτσούγκιν, ναυαγός από τις 9 Αυγούστου, στην Οχοτσκική Θάλασσα, στην Άπω Ανατολή, διακομίζεται σε νοσοκομείο, μέσα στη νύχτα από άνδρες της ρωσικής ακτοφυλακής. Τον είχε εντοπίσει ένα αλιευτικό, με την ονομασία “Άγγελος” να επιπλέει πάνω σε λέμβο, πλάι σε δύο νεκρούς άνδρες.

    Ήταν ο αδελφός του και ο ανιψιός του. 67 ημέρες μετά το ξεκίνημα για μια εκδρομή από τη νήσο Σαχαλίνη, ο Πιτσούγκιν, με μια τεράστια γενειάδα στο πρόσωπό του, ημιλιπόθυμος και σκελετωμένος,  διακομίζεται σε νοσοκομείο, χωρίς οι αρχές να δίνουν καμμιά πληροφορία, για το πώς επιβίωσε, αβοήθητος, στην μέση του ωκεανού.

    Ο καπετάνιος του αλιευτικού που τον διέσωσε είπε ότι διατηρούσε τις αισθήσεις του. Η σύζυγός του Πιτσούγκιν έκανε λόγο για θαύμα στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Έκανε την εκτίμηση ότι εκείνο που τον έσωσε ήταν το βάρος του. Όταν ξεκίνησε το ταξίδι ο Πιτσούγκιν ζύγιζε 100 κιλά. Όταν βρέθηκε ζύγιζε μόλις 50. Οι αρχές είχαν χάσει το σήμα από το Καταμαράν, λίγο μετά την αναχώρησή του στις 9 Αυγούστου. Μόλις την Τρίτη ξεκίνησαν έρευνες για το τί συνέβη και για το ποιος ευθύνεται.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εφιάλτης στις Μαλδίβες: Influencer δέχτηκε επίθεση από καρχαρία – Προσοχή σκληρές εικόνες

    Έναν αληθινό εφιάλτη έζησε μια νεαρή influencer στις Μαλδίβες, όταν ενώ...

    Καρυστιανού για τη μαθητική πορεία για τα Τέμπη: Είστε το φωτεινό μας αύριο – Είμαστε ευγνώμονες

    «Αύριο ξημερώνει μια σπουδαία μέρα όπου το μέλλον της...
    Best Shop