ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Έκκληση βοήθειας για να εγχειριστεί 9 μηνών κοριτσάκι!

    Ημερομηνία:

    Η Ομοσπονδία Ναυπάκτου κάνει έκκληση για βοήθεια σε ένα κοριτσάκι εννέα μηνών, το οποίο θα υποβληθεί σε μια σοβαρή εγχείρηση.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση – έκκληση

    Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει μια σοβαρή εγχείρηση σε κοριτσάκι συμπολίτη μας στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, μόλις 9 μηνών.

    Επειδή η οικογένεια αδυνατεί να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό που απαιτείται, η ομοσπονδία ανέλαβε την πρωτοβουλία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

    Κάνουμε έκκληση σε κάθε συμπολίτη μας και κάθε συνάδελφο  επαγγελματία για βοήθεια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό GR7101721570005157103014306 (Τρ.Πειραιώς) ή να τα φέρει στα γραφεία της ομοσπονδίας Τζαβέλλα 34, στην Ναύπακτο και ώρες 9:00-13:00 & 17:00-21:00.

    Η συνδρομή σας θα είναι σίγουρα σημαντική προκειμένου να σωθεί ένας άνθρωπος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Τροχαίο στα Τσουκαλεϊκα! ΙΧ έπεσε πάνω σε φορτηγάκι

    Κι άλλο τροχαίο ατύχημα στην Πάτρα. Αυτή τη φορά...

    Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της 9χρονης Μελίνας που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον Καναδό πατέρα της στις ΗΠΑ

    Η Μελίνα Γαλάνη-Φρατολίν έχασε τη ζωή της από πνιγμό, σύμφωνα με...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: Αν ο Βίτο Κορλεόνε είχε ΜΜΕ, Ομάδα Αλήθειας, ΟΠΕΚΕΠΕ και το Μαξίμου στο payroll

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και...