ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Έκκληση βοήθειας για να εγχειριστεί 9 μηνών κοριτσάκι!

Ημερομηνία:

Η Ομοσπονδία Ναυπάκτου κάνει έκκληση για βοήθεια σε ένα κοριτσάκι εννέα μηνών, το οποίο θα υποβληθεί σε μια σοβαρή εγχείρηση.

PHILOXENIA

Αναλυτικά η ανακοίνωση – έκκληση

Τις προσεχείς ημέρες θα γίνει μια σοβαρή εγχείρηση σε κοριτσάκι συμπολίτη μας στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ, μόλις 9 μηνών.

Επειδή η οικογένεια αδυνατεί να συγκεντρώσει το υπέρογκο ποσό που απαιτείται, η ομοσπονδία ανέλαβε την πρωτοβουλία προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

Κάνουμε έκκληση σε κάθε συμπολίτη μας και κάθε συνάδελφο  επαγγελματία για βοήθεια. Όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό GR7101721570005157103014306 (Τρ.Πειραιώς) ή να τα φέρει στα γραφεία της ομοσπονδίας Τζαβέλλα 34, στην Ναύπακτο και ώρες 9:00-13:00 & 17:00-21:00.

Η συνδρομή σας θα είναι σίγουρα σημαντική προκειμένου να σωθεί ένας άνθρωπος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Σε άλλη περιοχή της Αχαϊας θα προβληθεί η “αρκουδότρυπα”

Η προγραμματισμένη για την περασμένη Κυριακή 16-8-2026 προβολή της...

Πρώτο Θέμα: Τρεις από την Περιφέρεια για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αχαϊα

Στο «ραντάρ» της Νέας Δημοκρατίας για τις επόμενες εθνικές εκλογές φέρονται...

Με βαθιά θλίψη ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών αποχαιρετά τον γιατρό Γεράσιμο Ρηγόπουλο

H Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου ανακοίνωσε:...